Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Да му се обадя или не?

Да му се обадя или не?

Да му се обадя или не?
Напоследък мисля само за едно момче. Едно. . Все се чудя, защо той, като има толкова много други. И въпреки това е един. Предполагаше се, че сме само приятели. Ето какво правят необмислените излизание посред нощ с "само приятел". С него живеем на разтояние, различни градове. Бях се прибрала в малкото градче където и двамата сме родени и се срещнахме. Не се бяхме виждали от дълго време, така се радвах като го видях, като чух гласът му, който все се опитах да запечатам.

Случи се нещо между нас. . . умирам си това нещо да се повтори, потрети, почетвърти, да бъде всяка вечер. След тази нощ, той ми се обади, полетях в автобуса на връщане към вкъщи. Говорихме за кратко, не ми се обади пак. Всеки път когато имах пропуснато обаждане се надявах да е той, не беше. Аз имам чувства към него, а той, не. Мисля си дали аз да не му се обадя. Гледам телефонния му номер с часове. Един глас крещи "ЗВЪННИ. ПЪЗЛА. ", след това се обажда един по-тих "недей. . . ", от опит научих, че по-тихия глас е умния и разумния, а шумния глас се хвърля в необятното. Ти би ли се обадил?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Никола
Никола
15.09.2017 13:58
Ти си момиче не се обаждай ако той иска да бъде с теб сам ще те потърси.
0
0
Кристина Черникова
Обади се! Иначе дълго ще се чудиш дали не си си изпуснала шанса за щастие.
2
2
Пламена M.
Пламена M.
25.10.2016 17:30
Не се обаждай естествено. Запази хубавия си спомен само за себе си. Не се излагай - ясно е, че те е използвал. Няма как да се повтори, нямате бъдеще.
9
9
maria
maria
25.10.2016 11:32
Не се обаждай тихия глас е интуицията ти! Ако момчето те иска той само ще напира да ти се обажда мъжа трябва да прави първата крачка а не жената. Мъжете иска да преследват,а не тях да преследват,според мене недей ако този човек те иска ше намери начин да те достигне..не се излагай и се унижавай като гледам историята ти,той не е сериозен. Днес се обажда утре не,според мене той не те взима сериозно. :)
14
16
Барни
Барни
24.10.2016 20:59
Звъни,само така ще разбереш дали ще стане нещо или не.
От личен опит ти казвам,по-добре отчаяние(успех) и опит,отколкото да останеш пасивна и никога да не разбереш.
10
9