Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Да се откажа ли от мечтата си да бъда актриса или сценарист

Да се откажа ли от мечтата си да бъда актриса или сценарист

Да се откажа ли от мечтата си да бъда актриса или сценарист
Здравейте. Имам мечта да бъде актриса/сценарист. Пиша оригинални сценарии от началото на тази година. Споделих с няколко приятели и ми казаха, че имам голям талант. Когато показах на майка ми един от сценариите тя не показа някаква по особена реакция. След време споделих с баба ми каква искам да бъда, а тя каза че имало време и ще стана друга. Тя иска да съм адвокат, лекарка и т. н, но аз НЕ искам.

Преди няколко дни споделих на леля каква искам да съм, а я каза че след време ще размисля. От семейството единствено жената, която ме е гледала като малка ме подкрепи на 100%, както и приятелите на които бях споделила. Наистина много искам да бъда актриса/сценарист, но на моменти се питам "това възможно ли е", "да се откажа ли? " И т. н и сега съм много объркана.

Аз знам че това е мечтата ми и че наистина го желая и ако се сбъдне тази моя мечта( все пак това ще ми е работа ) ще бъда щастлива и ще ходя на работа с голямо желание и удоволствие, но въпреки това се чудя дали пък мечтата ми не е непостижима и налудничева? Моля ви кажете ми да се откажа ли от мечтата си?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
PieRReZ
PieRReZ
18.11.2015 21:31
Здравей, това че си написала заглавието по този начин значи, че почти си се отказала. Не трябва да слушаш толкова хората, колкото себе си.
На мен ми е трудно да избера между две неща, няма време и за двете. Когато "мечтата" я замениш с "цел", значи работата е сериозна. И ако искаш да успееш в нещо трябва да се стремиш единствено и само към него!
Смени си заглавието на "Да продължа ли да следвам мечтата си"(например) - така е по-добре, а и хората ще пишат още по-положителни коментари.
Щом ти харесва - продължавай стремглаво напред!
0
0
Теди
Теди
28.04.2015 14:05
Продължавай напред! Вярвам, че ще го постигнеш! Желая ти само щастие, късмет и здраве! И аз имам същата мечта, но не съм я обмисляла. Но ти вече си сигурна, че го искаш. Е? Какво чакаш? Върви напред! Може да не се познаваме, но те подкрепям! ♥
0
1
Ния
Ния
09.09.2014 19:08
Не се отказвай! Това е твоята мечта. И изобщо не звучи налудничева и непостижима. Ако имаш талант и желание нищо няма да може да те спре. Най-добре започни да участваш в конкурси.
0
1
NONAME
NONAME
08.07.2014 20:44
Ако сценариите ти са наистина добри - не се отказвай! Аз също имам склонността да пиша истории, сценарии и да стана актриса. Не знам на колко си, но майка ми ми казва да се запиша в специално училище - ако имаш възможност замисли се за такова нещо. Ако си по-голяма участвай в конкурси. Не се отказвай - ако работиш нещо, което не харесваш животът ти няма да е пълноценен!
0
0
MeTheCookie
MeTheCookie
18.04.2014 08:58
Можеш ли да постигнеш един сценарии тук? Да поискаш и друго мнение, може и ние да го харесаме...:"
1
0
Kote
Kote
19.04.2014 21:26
Не ми разрешава.Постоянно казва че трябва да се пише на кирлица а всичко е на кирилица :( който иска нека ми пише на ЛС,може да дам и фалшивия си фейсбук и там да ви пратя :)
1
0
Kote
Kote
18.04.2014 10:32
Разбира се,но не е цял :( става ли само докъдето съм го написала?
2
0
Рамбо
Рамбо
17.04.2014 16:00
Повярвай ако имаш желание мечтите се сбъдват наистина в бъдеще желанието ти може да е различно но щом сега мечтата ти е такава се стреми към нея тосу виж ще те гледаме по филмите :-)
7
0
Кики
Кики
17.04.2014 14:57
Защо ще се отказваш като ти харесва? Продължавай да пишеш, изпращай материалите си по конкурси или обяви и разбери дали наистина си добра. Интересувай се, разучи подробности около тази професия и може и да успееш. И защо искаш да вярваш на чуждото мнение относно собствения ти живот?
2
1
sibel4etokote
sibel4etokote
17.04.2014 13:54
не мисли какво казват хората изобщо да не те бърка върви напред заедно с твоята мечта аз съм американка и мечтата ми е да работя за майкрософт още от малка станах на 16 отидох показах какво мога и се съгласиха да ме обучат радвам се затова и вървя напред тоест не се отказвай върви напреди заедно с мечтата си не гледай назад
1
5