Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Да се страхувам ли

Да се страхувам ли

Да се страхувам ли
Сънувах доста реалистични неща. В съня си правех едно и също, нещо като дежа вю. В смисъл, че събитията се повтаряха и аз знаех кое след кое следва. Дори се уплаших, защото беше прекалено реалистично и еднакво.

Преди време пак имах подобен сън (,,Живот между два свята''- публикувах го в сайта), но този път бях на друго място. Сякаш съм на две места едновременно, живея в апартамент, но там живеят и непознати хора.

Те си се разхождат и това е нормално. Виждам една жена с малко момиченце, по-късно съм навън и една друга жена ме моли за помощ. Тя е загубила момиченцето си и ми показва снимка, аз и казвам, че видях едно момиченце в апартамента ми.

Жената прилича на луда и дори малко ме плаши, но говорих с нея. Имаше и други неща, но не си спомням останалото. Преди да се събудя отново, както в предишния ми сън, ми се схвана челюстта.

Усещах силно бучене или свистене в главата си, виждах себе си отстрани, точно в позата, в която спях, но се виждах черно-бяла, като на стар филм.

Образът, като че ли трептеше и беше леко замъглен. Трябва ли да се плаша от този вид сънища и как мога да ги предотвратя, защото са ми неприятни ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати