Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Да му призная ли чувствата си?

Да му призная ли чувствата си?

Да му призная ли чувствата си?
Харесвам едно момче. От няколко дни се побърквам. Не спирам да си мисля за него и да си фантазирам какво може да стане ако му се разкрия. Не мога да спя заради него. Много ми е трудно. Страх ме е от реакцията му. Каквото и да планирам да направя просто като го вид забравям всичко.

Въпреки това в неговата компания се чувствам сигурна. Моля за съвет какво да направя. Имам чувството че ако не му кажа че ще умра. Той е от нашия квартал и има куче което разхожда около нас. Толкова е сладък.


Благодаря Ви предварително за отговорите !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Кристина Черникова
Кажи му, по-добре да знае. Може и той да те харесва. Ако не му признаеш, може някоя друга да ти го отмъкне, докато се чудиш какво да правиш.
2
0
miglena
miglena
06.10.2016 16:47
Щом се побъркваш толкова много и си решена да му кажеш - НЕДЕЙ. Каква реакция очакваш? Хей, здрасри, ми аз такова - харесвам те! И какво следва според теб. Той ще се притесни, ще те отбягва и в крайна сметка никога в този живот нищо няма да се случи между вас.
3
0
maria
maria
05.10.2016 23:33
Казвам ти като жена никога не си признавай чувствата особено пред момче!
Защото по този начин му олекваш в очите и по-този начин няма да те приеме на сериозно! Казваш че има куче така ли? Ми възползвай се от това върти се около кучето може и ти да спечелиш. Смисъл такъв обръщай внимание на кучето може би така ще те хареса и може така да стане без думи да се съберете .. за истинската любов думите са излишни важни са жестовете и нищо повече.
5
0