Да се омъжа ли?

Да се омъжа ли?
Здравйте. Бих искала да споделя моята история, въпреки че може да ви се стори банална. Така. . На 20 години съм, приятелят ми е на 34. Обичаме се и се разбираме повече от перфектно. Искам само да отбележа, че не е богаташ и не съм с него заради пари, и двамата работим. Запознахме се на моята работа, по това време имах друго гадже, но го оставих заради него. От 5 месеца вече сме заедно и се чувствам много добре с него и мисля че той също.

Та малко се отплеснах. . той иска да се оженим и да имаме дете. Аз още не съм сигурна. Искам да се оженя, но не мисля, че ми е дошло времето. Другото, което ме притеснява е майка ми. Имам по-голяма сестра, която също има приятел от 4 години, но нямат деца и не са женени и мисля, че майка ми ще ми каже "виж сестра ти по-голяма е, а не мисли за такива неща, не повтаряй моята грешка да се ожениш толкова млада" и така нататъка. . а и мисля, че след време ще съжалявам заради разликата в годините. . Благодаря предварително за мненията и съветите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Потребител#120975
izchakai da mine 1 godina 1,5 ako e taka se omaji za nego razlikata nee goliama ama ako ne si si pojiviala ne go pravi jivota e denamichen i moje da namerish drug i shte posledvat nepriatnosti ...
0
0
хгхрхгр
хгхрхгр
10.08.2016 18:23
Щом не си готова за това, не го прави. С моя приятел също имаме голяма разлика във възрастта, но никога не ме е притискал за такава сериозна крачка.

Ако той те обича наистина, ще изчака, докато ти дойде времето за това. А и ми се струва, че сте заедно от прекалено кратно време за подобни важни решения.

Имайте предвид, че в началото всичко е приказка, но после могат да се появят някои разногласия помежду ви, след като се опознаете. Изчакай да минат поне година-две и тогава мисли за сватба.
1
0
maria
maria
01.08.2016 23:27
Мило момиче не го прави разликата ви е прекалено голяма! Тези които казват,че годините нямат значение ги заеби моята майка и моят баща имат също голяма разлика,ах горката ми майка какви ядове имаше! Отначало,са се разбирали и на деня на сватбата си показал рогата и като гледам снимките на майка каква е тъжна и ядосана! Разликата ви е много голяма,махай го просто разликата ви е голяма и това ще е пречка,ако не сега то след време! Ти си на 20 а той на 34 прекалено е много, ако беше на 25 идеално, 34 е зле! Бъдете си гаджета,но сватба с такъв мъж недей...а ти самата се съмняваш,и по добре не се омъжвай.
5
1
Криси
Криси
30.07.2016 21:47
Мило момиче аз бях в подобна ситуация,само че приятелят ми беше с 10 години по- възрастен от мен.Така, дотук добре,ама се оказа че си търси друго.....за една нощ и така....само ми намекваше за секс и накрая ми писна и го отрязах......та повечето са така,но се надявам твоето момче да е свестен ;) .Когато си готова правете каквото искате,ако наистина те обича,ще те изчака докогато ти решиш,ако не,значи не е този и така.
5
0
Потребител#172778
въобще не слушай тоя Опит, най-вероятнои е някоий 12 годишна селянка която не гледа телевизия, и не знай на кой свят живей, и най вероятно е хомосексуална !!!
А по случй за жененнето наиситна може да изчкап още 2-3 години. Но следвай чувствата си а не ко ше кажат великите умни Българи като "Опит" за тебе.
0
4
опит
опит
30.07.2016 21:42
За твоя информация съм на 22 и съм от мъжки пол.Този който е хомосексуален си ти пикло/дрисльо.Като не можеш да дадеш компетентно мнение къде си тръгнал/а да пишеш.Айде върви да си гледаш анимационните филмчета
4
0
опит
опит
30.07.2016 15:25
Мила,това са цели 14 години разлика!!!!!Съжалявам,че ще се изразя така но той може да почине преди теб а ти оставаш сама....плюс това може да се подиграват на децата ти че баща им ще е все едно им е дядо....ти ще си на 40,той ще е дядо на 54....и си зарязала гаджето си заради тоя дрът пръч...педофил.....ти си знаеш и майка ти е права!!!
5
2