Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Толкова ли е лошо да искаш истинска любов

Толкова ли е лошо да искаш истинска любов

Толкова ли е лошо да искаш истинска любов
Толкова ли е лошо да искаш само някой да обикне това което си, без да гледа недостатъците ти да не иска само тялото а душата ти. Някой, който да те разбира само с поглед. Толкова ли е лошо да искаш истинска любов.

Повечето момичета вече са си имали много гаджета, а аз макар на 16 съм имала само едно и отгоре на това той ме използваше и беше влюбен в друга. Аз искам човек който да вижда в сърцето ми да ме разбира да ми дава утеха и аз ще му върна всичко тройно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Виртуален принц номер Х
Виртуален принц номер Х
04.02.2015 02:35
Успех в търсенето!
0
14
edin
edin
16.07.2014 05:29
търпение се иска, и пдходящо време :)
рано или късно се случва
1
1
Рамбо
Рамбо
18.04.2014 13:53
Няма какво да кажа освен че съм съгласен със всички коментари ще намериш някой който наистина ще те цени малко са тези хора но ще намериш подходящия
2
1
iuri
iuri
03.04.2014 17:33
Ще си намериш половинката си само имай търпение ;)
2
1
Mimi
Mimi
03.04.2014 13:59
благодаря ви :)
1
0
Анабел
Анабел
02.04.2014 22:23
Ти си още малка!Използвачите хвърчат от цвят на цвят и си остават стари ергени!вярвай ми с15 години съм по голяма от тебе.момичето със достойнство намира момчето с дойнстойнство!
2
0
Мими
Мими
01.04.2014 16:50
Мило дете, (обръщам се така, т.к. на тази възраст си още дете). Какво му е лошото, че си имала само едно гадже? Това те прави момиче със стойност. Когато показваш, макар и без да го осъзнаваш, че си лесна, ще имаш много обожатели. Ти явно издаваш други сигнали - на сериозно момиче, което момчетата на твоята възраст не харесват - те си падат по лесните, еднодневни неща, момичета, на които да се учат, докато решат да имат нещо сериозно. Но теб това не трябва да те тревожи. Още си прекалено малка, за да говориш за истинска любов..Сега, едва опознавате какво се случва (е има и случаи, в които някой я откриват, но е рядкост). Знаеш ли, че на 16-17 години обичаме искрено и силно, това е една от най-чистите и непорочни любови.. Колкото по-малко гаджета смениш, толкова по-дълго ще запазиш вярата си в любовта и ще съумяваш да се отдадеш напълно, т.к. разочарованията от ранните връзки могат доста да травмират.
Сега се отдай на себе си и личностното си и духовно израстване. Знаеш ли колко са плюсовете на това да си нямаш гадже.. Сега в тази възраст може би ще ти е трудно да разбереш,но повярвай ми минала съм по твоя път и тези терзания са ми до болка познати... Докато на 17 не се хванах с мъж доста по-голям от мен, мислейки че съм открила любовта, а на този етап разбирам, че просто тогава съм пропиляла 4 години от живота си, и после, мислейки си, че ми трябва гадже пропилях доста и пропуснах доста ( е успях да си наваксам пропуснатото, макар и късно ).
Горе главата. Усмихни се и се огледай - виж колко е пъстър светът.. Гаджето е хубаво по празниците, но пък на 16-17 са рядко романтици. Без гадже няма да търпиш сцени на ревност, да се съобразяваш и т.н. Развивай се, учи, а тя - любовта - сама ще почука на вратата ти, в момент, в който не очакваш. Просто не мисли за нея. Всичко е любов, зависи под какъв ъгъл гледаш!
Животът е пред теб и тепърва ти предстоят срещи и раздели от различно естество! Усмивки :)
9
0