Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Истина ли е или просто искат да ме уплашат

Истина ли е или просто искат да ме уплашат

Истина ли е или просто искат да ме уплашат
Защо не мога да си обясня ? По принцип съм човек, който търси и намира логични обяснения, е за това нека друг ми помогне.

Случват ми се странни неща като например: да усещам нечие друго присъствие, а аколо мен няма никoй. Усетих как кучето ми почина, а аз не бях до него, а на 20 км разтояние.

Веднъж както си спах усетих, че някой ме галеше, а на галеното място на другия ден кожата ми беше напукана. Чувам името си, викам, крещя без да се усетя, а после чувам как този дето ме вика да ми се смее подигравателно.

Аз ли съм луда ? От миналата година е така, не гледам страшни филми за да е от това. Страх ме е да споделя с нашите, за това го казвам на вас и очаквам да ми помогнете.

Само с котката ми се чуствам добре. Веднъж бях на вън с братовчедка си когато изведнъж аз все едно спрях да живея. Виждах само нещо като човек, с черни дрехи и коса, онова дето се коси трева.

Той летеше на около 50 см от земята, хвана ме страх, прибрах се в нас. На следващия ден за даскало извиках асансьора, гледах на право, а виждах асансьора. Той беше на 5-ти етаж, а го виждах на 7-ми, чувах само него и писъци.

Реших да се кача след като дойде до нашия етаж и точно на 1-я той спря, вратата не искаше да се отвори и нещо го разлюля(да добавя само, че два дена преди това да стане, комшията ни от 2-я етаж почина.

Възможно ли е да е той ? Но аз не вярвам, помощ. Пишете на скайп: silviq.petrova54.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
geri
geri
20.10.2011 15:15
Мила, ако знаеш какво преживявам, не си виждала такова нещо, но не мога да споделя. Тайна е, но ако имаш толкова нужда, ще ти кажа и ще помогна. Потърси ме на скайп: Gergana.Petkova.
0
0
non c'è senso di tutto
non c'è senso di tutto
20.09.2011 13:51
Явно на много хора ни се случва, макар че има и винаги хора дето си измислят. Сега, когато прочетох историята ти се сетих колко пъти съм чувала гласове и много от тях са били като на брат ми гласа, сякаш ме викаше той и то по име. Мислех, че са глупости, че така ми се струва но..
0
0
...
...
14.09.2011 18:36
До Съжалявам: Тук лудата си ти.
А до авторката: Не се тревожи и аз съм така. Чувам, виждам, но не трябва да те е страх. Това е дабра, използвай я и не се страхувай, защото нищо не може да те нарани.
0
0
съжалявам,
съжалявам,
07.09.2011 17:43
Но вие сте луди всичките! Вкл.коментарите отдолу. Гласове чуват само шизофрениците. Момиче, имаш нужда от психиатър и то веднага, преди да си се влошила и да изколиш близките си или да нараниш себе си.
0
0
azz azvtora
azz azvtora
05.09.2011 16:32
Аз не разбрах. Някой ще ми го каже ли с по-прости думички.
0
0
anilina
anilina
04.09.2011 17:17
Човек се състои от дух, душа и тяло. Основните функции на душата са ум, емоции и воля. Основните функции на духа са интуиция, съвест и общение с духовния свят. Човешкия дух след грехопадението е станал нефункциониращ, но има хора, на които духовете им не са напълно "парализирани" имат някаква чувствителност към духовния свят. Преди години и аз имах разни преживявания и се обърнах към Бог Отец и Господ Исус Христос да ме освободят от тез неща. Когато ти правят номера тези нечисти духове им заповядвай:В името на Исус Христос да се махат и призовавай кръвта на Исус Христос. Преди години, когато чукаха по гардероба, аз започвах да хваля Бог и чукането постепенно намаляше и така изчезна. И повече не ме безпокоят. Около нас има Божии ангели, има и нечисти духове, важното е да не ни безпокоят, не ги оставяй да те безпокоят. В библията пише, че колкото повече се доближаваш до Бог, толкова те ще се отдалечават от Теб. В духовния свят има закони и ако ние ги знаем тези закони, нечистите духове няма да могат да правят такива щуротии. Докато Исус Христос беше на Земята отношението му към нечистите духове беше млъкни и се махай. И ние трябва да правим така :В името на Исус Христос им заповядваме да мълчат и да се махат.
0
0