Истинска любов...

Истинска любов...
Аз съм хомосексуално момиче, а в България няма много, или поне не се разкриват, затова моите връзки са предимно от дистанция! Предполага се, че човек не може да изпитва истински чувства към човек, който познава през Интернет. Така мислех и аз, докато не се запознах с едно прекрасно момиче.

Тя се казва Емили, на 15 години е, от Великобритания. Запознахме се в хомосексуален чат и всичко започна напълно нормално - шеги, закачки, забавни случки и т.н.
Много е красива, умна е, секси и забавна, с една дума - идеална!

Много я харесвах още от както се запознахме, а когато тя ме попита дали искам да бъда "нейната принцеса" сърцето ми биеше по - бързо от всякога! :love:

Заедно сме от почти месец и много се обичаме! Пишем си всеки ден, често провеждаме дълги видео разговори и т.н. Тя дори говори с родителите си (които много ме харесват ) и те и обещаха, че ако има добър успех в училище ще платят разходите по пътуване до България другото лято!

Емили е много умно момиче, което означава, че другото лято ще дойде тук за 3 седмици! Просто нямам търпение да дочакам Юли 2012.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Suni Dani
Suni Dani
22.06.2015 23:43
за любовта няма граници във Възраст,
пол, местоположение,:)
0
0
Биляна
Биляна
03.11.2013 17:27
Здравей мила искам да ти кажа,че ти желая късмет аз съм на 11,но въпреки всичко за мен няма значение да ли хората са обратни стига да се обичат и имат моята пълна пдкрепа,жвлая ти късмет
0
1
Роси
Роси
27.12.2012 13:58
Според мен е е напълно нормално, защото няма значение дали някой харесва момичета или момчета. Той все пак е човек. Всъщност и аз наскоро започнах да харесвам едно момиче и се чудя какво да правя.
0
0
българ4е
българ4е
28.02.2012 17:56
прилича на история излязла от приказките:** вие каазли ли сте на родителите ви че сте хомосексуални. историята прилича на тази на Т.А.Т.У. :)
0
0
Desislava Dobreva
Desislava Dobreva
18.10.2011 16:21
Родителите ви как го приемат, защото аз ако бях хомосексуална, нямаше да имам смелостта да кажа това на моите родители.
0
0
красен
красен
15.10.2011 19:03
Говориш за миналото, ако наистина си на 14 год., за какво минало говориш. Та ти още не си навлязала в живота. Това, което си видяла до сега не е нищо с това, което предстои да видиш. Животът е много суров, ще получаваш удари от всякъде като на боксов ринг. Колкото повече растеш, толкова повече удари ще получаваш. Светът е джунгла, трябва да се научиш да реагираш светкавично на всякакъв вид ситуации. Ако не реагираш на време, ще бъдеш изядена от твойти приятели. нека бог да ти пази от приятели те ти, а ти сама си пази от врагове ти си. На добър път по хлъзгавия път на живота.
1
0
PJ
PJ
15.10.2011 14:26
В миналото съм имала много "приятели", които са ми забивали нож в гърба и милиони други проблеми с хората около себе си.Вече не вярвам на никого.
0
0
красен
красен
15.10.2011 00:14
От тази твоя любов имам чувството, че ще страдаш много. Много жалко че не се познаваме, за да ми държиш в течение как вървят нещата между вас. Знаеш ли, намери се един истински приятел, за да споделяш всичко с него. Човек понякога има нужда да споделя с някой и хубавите и лошите неща. Когато споделя лошите - му улеква малко за в момента и после може да взима по трезви решения. А когато споделя приятните мигиве - му става още по приятно, как да ти го кажа - същите приятни мигове и вълнение ги приживява за втори и за трети път.
0
0