Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Общуване с мъртвите

Общуване с мъртвите

Общуване с мъртвите
Съществуват периоди в живота когато не знаете как трябва да постъпите в една или друга ситуация, а ясновидство като най-съвършенната форма на интуитивно възприятие на бъдеще и минало не е достъпно. За тази цел може да се използва обращения към мъртвите и да се получат отговори чрез вещи сънища.

Необходимо е да намерите подкова, да се сдобиете с нож с дървена дръжка и керамична кана.

Ритуал състои от четири части като последната се изпълнява в пълнолуние.

Седмица пред пълнолуние трябва да заровите подкова (врата към света на мъртвите) в пясък на брега на реката като кажете следното:

"Врати железни, към ония свят водещи, да се отворят за мен, който сила знае и притежава! Като пясък ще се промъкна аз (име) в гори тъмни, планини стръмни, пещери скрити . . . . . . "

След това вземете нож (ключ към вратата) и го оставете в извор за една седмица като преди това наговорите върху него следното:

"Както вода пътя навсякъде си намира и няма за нея затворени пътища, така и аз (име) към всички катинари и ключалки ключ ще намеря. Да се отворят за мен врати . . . . . . "

Кана трябва да заровите за една седмица на гробище като кажете следното:

"Цялата сила мъртва, погубваща и стращна в гнева си и благосклонна в милостта си да влезе в тази кана и да се скрие вътре до час ония. А в час ония, нощен, лунния да излезе и да тръгне в гори тъмни, планини стръмни, пещери скрити да търси с мен (име) среща . . . . . . "

В деня преди ноща на пълнолуние трябва да съберете трите неща в къщи. И вечер преди сън поставете подкова с "рогца" долу. Вземете сложете нож и кажете следното:

"Както се отворят врати каменни с ключ железен така и ще отида аз в царство незнайно за живи хора чуждо. Като пясък ще се промъкна аз . . . . "

След което го сложете с острие под подкова. Оставете кана до леглото ви и кажете следното:

"Ще отида за в гори тъмни, планини стръмни, пещери скрити за да срещна (име на покойника) и да ми отговори той (въпроси) и да пусне обратно . . . . "

В съня ще ви се яви покойник и отговори на въпросите ви.
. . .

Намерих това във един сайт . . бих искала да знам дали това е вярно. . . Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
10.03.2014 22:07
Здравей!А в сайта пишеше ли за кръга,който трябва да нарисуваш около себе си,за да се предпазиш от чуждо вселяване в тялото ти?!Пишеше ли че трябва да се пости,да си с дълга бяла роба,със спуснати коси,гола под ризата?!...Тези неща се извършват от ПОСВЕТЕНИ в делата на ОТВЪДНОТО и дори ТЕ не се захващатда извършват подобни ритуали и винаги има помощник,страничен наблюдател,готов да се намеси при нужда.Доста по-безопасно е с Псалтир,купен в църква,преди това трябва да постиш ден на хляб и вода да вземеш Псалтира в ръце,кажи молитватаОТЧЕ наш и помоли да ти се даде изход или отговор на даден въпрос или ситуация като го направиш остави книгата да се отвори сама и чети написаното,винаги благодари за помоща и милостта,проявена към теб.Остави сложните ритуали и не натоварвай бедната си душа с излишни ГРЕХОВЕ.УСПЕХ.
2
1
Сис
Сис
09.03.2014 20:01
Пффф много сложно бе..... подкови ше търся ножове и кани... то времето ще си покаже и без да се напрягаш... Каквото ще стане ще стане и каквото няма няма... Задника си на въглени да гориш ако не ти е съдба едно нещо няма да го получиш....
5
1
Светла
Светла
09.03.2014 10:00
Не се занимаваите с такива неща, не знаете с какво се захващате, много е опасно, на такива ритуали най-често се появяват нечисти сили, демони, които могат да се вселят в този които призовава.Резултат, умопомрачение, лудост...
8
0
Бетина
Бетина
08.03.2014 18:51
не мисля че вярно духовете са с нас и ако искат да говорят с теб ще го направят ако искат и ако си сама :)
4
0