Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отивам в света на мъртвите

Отивам в света на мъртвите

Отивам в света на мъртвите
Аз сънувах, че съм в гора и седя на една пейка, но преди да отидем в гората в съня ми умира мой близък. Като гледам Луната, тя се разделя на 3 части и пред мен изведнъж "долетява" така да се каже дърво.

Но дървото приличаше на човек, аз се изплаших и побягнах, но някакви духове обикаляха край мен, аз пищях и останах в безсъзнание и се събуждам и съм така да се каже във света на мъртвите.

Там срещам някакви негри, малко момче на 7-8 години и майка му, но нещо става и някой убива майката на негърчето и то започва да плаче, поглежда към небето и аз се събуждам.

Това беше най - страшният сън, който съм сънувала. НЯКОЙ АКО ЗНАЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОЗИ СТРАШЕН СЪН, МОЛЯ ДА ПИШЕ !!! :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ан
Ан
27.02.2012 10:53
Преди двадесет години, краят на месец август сънувах неща, които много приличат на описаните. Тогава съм се чувствала и пряк обект на завист–негрите символизират типа завистници, няколко месеца по-късно почина любимата ми баба, мой близък реши да прекъсне следването си и да емигрира в ЮАР. Бях силно уплашена от сънищата с чернокожите и не приех да го последвам. Година след заминаването на това момче, получих сранни писма и обаждания от неговата майка, която беше убедена, че някаква магия пречи на сина й да се върне в България.
0
0