Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалата си баба

Сънувах починалата си баба

Сънувах починалата си баба
Здравейте, баба ми почина преди близо 3 год. Преживях го много тежко, и още ми е трудно да го приема. Сънувала съм я два пъти, първия бяхме в къща и тя беше заспала а аз питах кой ще я вземе, иначе си я взимам аз, и плачех.

Това беше скоро след като почина, но тази нощ я сънувах отново и помня даже детайлите. Последните год беше на легло и даже не сядаше, и много пъти искаше да ходи, но нямаше как. Та в съня сме в апартамента и, и тя ме вика, отивам и иска да ходи, и я вдигам и и помагам и даже ходи, но за кратко и я оставям да си почива.

После и казвам да не се опитва сама да не падне. Тя спи в стая с другата ми баба(дъщеря и), аз спя в нейната стая, а в хола- родителите ми. Не знам дали да уточня , че винаги е спала в стаята си, и ми е странно, че аз съм в нейната стая, защото след смъртта не съм се заседявала мого там, още по-малко да спя там. Мислите ли, че означава нещо или просто ми е било мъчно за нея? Почина 3 дена преди рожденния ми ден, а живея в чужбина и не можах да си я изпратя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Донка
Донка
13.01.2014 18:44
Да сънуваш починалата си баба е на хубаво,запали и свещ за успокоение на душата и раздай за нея
8
0
anonim
anonim
13.01.2014 18:30
Не се притеснявай, моята баба почина много отдавна и аз продължавам да я сънувам. И ти сигурно ще продължиш... Тя ще те закриля отгоре.
7
0
Maria
Maria
15.02.2014 01:06
И аз мисля така,сигурна съм ,че винаги е до мен
0
0