Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалата си баба

Сънувах починалата си баба

Сънувах починалата си баба
Снощи сънувах баба си, която почина преди 2 години и половина. Сънувах я само веднъж като бременна и сега.

Говорехме много, но не помня какво. Беше много усмихната и щастлива. Каза ми, че е много хубаво там където е. И на двете места било хубаво.

Когато я попитах дали е в рая каза че да, но е ходила и до другото място и че и там не е лошо. После каза, че трябва да тръгва, понеже я чака много работа и в четвъртък пак ще дойде.

Ако можете да ми кажете значи ли нещо съня ми ? Като бях бременна в 9-ти месец, я сънувах и ми каза една дата, мислех че тогава ще родя, но не, родих няколко дни след датата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
SinCity
SinCity
26.04.2010 22:27
Опитай да запомниш какво ти говори. Може да ти каже нещо важно или да те предупреди за нещо. Радвай се, че се чувства добре. Ако поиска нещо от теб и го дай, ако трябва го остави на гроба и. За датата - запиши си я някъде и внимавай за нея, явно значи нещо.
0
0
jonita
jonita
21.03.2010 15:01
А четвъртъкът дойде ли ? Случи ли се нещо странно ?
0
0
Karolina
Karolina
17.03.2010 01:13
Когато сънуваш починал твой близък, това значи, че вие в действителност говорите. Ако мъртвият те вика и ти отидеш при него, ще умреш. Никога не отивай с нея, ако те вика. Истина е това. Надявам се, да съм ти била полезна.
1
0
v
v
16.03.2010 23:28
Знам, че ако сънуваш починал твой близък, трябва да се вслушаш в думите му. Каквото ти каже на сън, това трябва да направиш на яве. Също така, ако сънуваш, че ти дава нещо, не трябва да го вземаш, не е на хубаво. Ако сънуваш, че ти даваш е на хубаво. Но за датата нищо не мога да кажа.
0
0