Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Говорене със земята !

Говорене със земята !

Говорене със земята !
Здравейте та преди време (1 - 2 седмици) сънувах края на света първо съм в едно училиче което не работи(училичето е в моито село често одя там )и идва нещо като лава а после съм вкъщи в стаята си и сънувам вода! и се събудих.

После след 2 - 3 дена сънувам, че си говоря със самата земя и че аз я питам наистинали ще има край на свеа и ако да защо и ''тя'' ми казва че хората изпращат много ''негативна енергия във ня помня къде каза и се събудих.

Та можели някой да разтълкува тези два съня и най-вече 2рия П. С ня съм луд ня се занимавам с такива мистерии и т. н , просто го сънувах вс това и искам да разбера каков точно означава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
с
с
02.01.2014 21:17
Не знам какво означава съня,но със сигурност знам,че си плачевно неграмотен.Вместо да се ровиш по сайтове,чети повече книги,учи и се образовай.Правописът ти е по-зле и от този на първокласник.
3
5
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
03.01.2014 19:25
Много и различни диалекти има в страната, а понякога липсват учители и училища в някои нейни краища. Добре е да знаем,че и Денница е бил най-светлия приближен до Бог,но гордостта му го е изхвърлила от рая, а сега е Сатана.
0
0
aleks
aleks
03.01.2014 00:34
10000000000 процента съм сигурен,че съм по - грсмотен от теб като не знаеш,какво означава си трай и не си хаби коментарите само съвет ;):)
5
0
mihala
mihala
02.01.2014 14:30
Сънищата са предсказвателни от голямо значение. Постарай се и ги запиши. След известно време може да се покажат с други символи, но същото значение. За тях не е необходимо тълкование, защото те сами говорят . А що се отнася до втория сън и в библията Бог е казал, когато е говорил на Кайн"Кръвта на брат ти вика от земята"... Чети библията!!!
1
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
02.01.2014 21:07
Училището,което не работи- изучаване на словото Божие; идва лава- мърсотия, зло; в къщи си защитен, а водата е Божията благодат- Святия Божи Дух; Втория сън- земята ти говори- според Библията двамата братя Каин и Авел- битка между добро и зло. Каин убива Авел - злото иска да
убие доброто затова ще има край на света.
1
0
Мардж
Мардж
02.01.2014 02:19
този сайт има съновник. Напиши всяка една дума от съня ти тук и всяка дума значи нещо!Аз така правя. Не мисля ,че има кой друг да ти разтълкува сънят.
1
0
AZ SYM
AZ SYM
01.01.2014 23:02
Общо взето хода на нещата в природата и света е точно така. Всяко живо (а може би и неживо) същество изпраща енергии, които се "приемат" "отгоре" и "отдолу", както и обратното. В случая, когато се понасъберат доста негативни енергии, тази енергия трябва да "избие" някъде, а може би и да "изпълни" желанието ни (или поне така го разбира тя). Тогава се започва с бедствията, чумите, болестите, аномалиите и така нататък. Значи при масов (от цял свят) приток на негативна енергия и нулев (или почти) приток на позитивна, може да се получи т.нар. Апокалипсис. Това естествено е от езотерична гледна точка. Моят съвет е да опиташ да направиш контакт със Земята, колкото и смешно да ти се струва. Това е привилегия, с която са надарени малцина.
1
0