Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Заравят ме под Земята

Заравят ме под Земята

Заравят ме под Земята
За пореден път сънувам едно и също нещо. Не си спомням точно какво става преди това, но ясно виждам, как ме заравят под Земята.

Чувството е ужасно, задушавам се и след това се събуждам твърде уплашена. Напоследък Смъртта е честа гостенка в мислите ми.

Възможно ли е на това да се дължи на сънища или на нещо друго ? Ако някой знае защо, нека ми помогне.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
bibi miro
bibi miro
21.05.2010 16:25
Благодаря на всички, които дадоха своето мнение и се опитват да помогнат.
0
0
Вероника
Вероника
20.05.2010 19:11
Не се плаши. Сънят ти означава неправилно заета поза на сън. Когато гръдният кош е притиснат или налягането в белите дробове спадне, дишането започва да става затруднено - и по - учестено. Сънят ти е просто един сигнал за опасност, който бива изпратен от тялото ти към мозъка, а мозъка от своя страна преобразува този сигнал в кошмар, в който усещането е близко до това, което реално се случва ( задушаване, затваряне, притискане). Думата кошмар на англ. е и име на едно митично същество, за което хората са вярвали, че ни посещава нощем и сяда върху гърдите ни. Така че, ако спиш на висока възглавница - откажи се от нея или ако матрака ти е неудобен, просто го смени. Бъди сигурна, че с това кошмарите ти ще престанат. И успех.
0
0
yanitsa
yanitsa
19.05.2010 16:41
Аз също съм на мнение, че е натрапчив спомен от минал живот. И щом го сънуваш често, обърни внимание. Ако в момента ти предстои да взимаш важни решения, може би това е бил момента от предишния ти живот и си постъпила грешно. И сега този спомен може да ти подсказва, че е настъпл момента да внимаваш с решенията си. Слушай интуицията си. Без значение, какво ти казват приятели или какво мислиш, че е правилно. Изключи всичко, слушай нея.

0
0
георги
георги
18.05.2010 20:10
Най - вероятно, натрапчив спомен от минал живот.
0
0
vanesa
vanesa
18.05.2010 17:40
Като малка много често сънувах, как ме погребват жива, защото съм си счупила крака. Плачех насън и не можех да се събудя. Сега видях на погребение - страхотно съвпада, защото тогава се притеснявах за здравето на баба и наистина никога не съм се радвала за имоти. Подсети ме за този сън и най - после го разгадах - Благодаря. Успех в разгадаването на твоя.
0
0