Sanovnik.bg»Той ме е забравил, а аз мисля все повече и повече за него

Той ме е забравил, а аз мисля все повече и повече за него

Той ме е забравил, а аз  мисля все повече и повече за него
Здравейте, моята история е следната:

Преди време ходих с едно момче, но връзката ни продължи само три месеца. Когато той ми предложи да ходим аз не бях много сигурна, но се съгласих, защото вече ме молеше 3 години да сме гаджета и така накрая приех да съм с него.

Харесвах го като цяло - характера му, беше симпатично момче, но не мога да кажа, че го обичах. През тези 3 месеца, в който бяхме заедно сме имали много хубави моменти заедно, но и сме спорили от време навреме, което според мен е нормално за всяка двойка.

Но имаше един доста голям проблем - той беше от друг град, поради което не можехме да се виждаме доста често и така веднъж при поредния скандал ми каза, че му е писнало вече и че връзката ни е била до тук.

Много се разстроих, но не си давах сметка всъщност какво губя. . и преди ни се беше случвало да се караме и той да иска да се разделим, но аз го молех да си останем заедно, но този път реших да оставя нещата така и да се примиря с решението му. Първоначално не ми беше гадно, но с времето вместо да го забравя започвам да мисля все повече и повече за него . . :/

Вече сме разделени от 5 месеца, дори той в момента си има приятелка доста по-малка от него и когато му писах последно ми каза, че е било грешка това, че тръгнахме и сега няма никакво намерение да се връща при мен Много съм отчаяна всеки ден мисля за него, постоянна го сънувам, ходя по гледачки, но всички ми казват едно и също, че причината за раздялата ни е била в неговите приятели, защото те за него са били на първо място и той ги е слушал тях и т. н

В момента се чудя дали да му пиша и да му призная, че все още мисля за него и че го обичам безкрайно, или да оставя нещата така, както са . . но знам, че той няма да ме потърси пръв, защото е голям инат, пък и сега си има друга приятелка Знам само едно - влюбена съм в него (вече) и няма да мога да го заравя никога. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Сиси
Сиси
03.05.2016 23:26
Колкото и да го обичаш забравя се любовта изчезва повярвай ми аз съм на 38 год. Преди две години обичах до полуда неможех да дишам без него той ме заряза.ревях пищтях гледах му снимките с други жени .Е мина всичко сеедно не е било не ми пука за него той не е бил за мен толкоз.И тоз не е за теб мила продължавай напред ще бъдеш щтаслива с друг избииси го от главата този.
0
0
Соня
Соня
13.12.2013 00:07
Не го търси. Повече няма да получиш същото щастие от тоя човек. И повярвай ми - любов се забравя с любов и времето изтрива всичко. Не повтаряй два пъти една и съща грешка и не се бутай там, където не си ценена. Имай търпение и ще намериш по-добър.
7
5