Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Той ме забрави,а аз него не

Той ме забрави,а аз него не

редакция:
Той ме забрави,а аз него не
Здравейте, пише ви едно огорчено момиче! Дълго се чудех дали да споделя и своята история, но реших, че няма какво да губя. Преди месец се разделих с приятеля си. Бяхме заедно от шест месеца и аз силно го обичах. Смея да твърдя, че в началото и той ме обичаше, дори смятахме да се оженим, но моето щастие свърши бързо.

В последните два месеца той спря да ми обръща внимание, звънеше ми пак по няколко пъти на ден, но не искаше да излиза с мен. Когато го питах за това, той казваше, че просто няма време, иска, но не може. Това ме направи изнервена и му се карах постоянно, за всичко, дори и за дреболии. Стигна се до там, че му казах да не ме търси и той не го и направи. Сега след месец сякаш раздялата ни изобщо не му се е отразила, а аз не съм спряла да плача и да го искам обратно. Ужасно много го обичам и искам отново да сме заедно, но имам чувството, че той не го иска. Не знам какво да правя. Не искам да го принуждавам да е с мен. Отчаяна съм. Моля ви, дайте ми някъкъв съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Глорчето
Глорчето
Знаеш ли кво? Зарежи го
21.11.2015 22:59
1
3
кОче аотис
кОче аотис
бало !
08.11.2015 20:22
3
44
miglena
miglena
Мислиш ли, че ако се съберете, няма да почнеш пак да го притискаш. Ако той е започнал да се отдалечава обаче, това може да е бил неговият начин да те накара да го оставиш. Освен това, щом месец след раздялата не те е потърсил и не се интересува, според мен най-удачното е да го забравиш. Тъй като разбирам, че ще ти е трудно, ти препоръчвам все пак СПОКОЙНО да му звъннеш или да се видите, за да му обясниш как се чувстваш и да го попиташ за неговото мнение по въпроса и тнт. Това може и да не ви събере, но ще ти донесе душевно успокоение - изказаната болка винаги боли по-малко.
06.11.2015 12:10
8
8