Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Той ме забрави,а аз него не

Той ме забрави,а аз него не

Той ме забрави,а аз него не
Здравейте, пише ви едно огорчено момиче! Дълго се чудех дали да споделя и своята история, но реших, че няма какво да губя. Преди месец се разделих с приятеля си. Бяхме заедно от шест месеца и аз силно го обичах. Смея да твърдя, че в началото и той ме обичаше, дори смятахме да се оженим, но моето щастие свърши бързо.

В последните два месеца той спря да ми обръща внимание, звънеше ми пак по няколко пъти на ден, но не искаше да излиза с мен. Когато го питах за това, той казваше, че просто няма време, иска, но не може. Това ме направи изнервена и му се карах постоянно, за всичко, дори и за дреболии. Стигна се до там, че му казах да не ме търси и той не го и направи. Сега след месец сякаш раздялата ни изобщо не му се е отразила, а аз не съм спряла да плача и да го искам обратно. Ужасно много го обичам и искам отново да сме заедно, но имам чувството, че той не го иска. Не знам какво да правя. Не искам да го принуждавам да е с мен. Отчаяна съм. Моля ви, дайте ми някъкъв съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Глорчето
Глорчето
21.11.2015 22:59
Знаеш ли кво? Зарежи го
1
3
кОче аотис
кОче аотис
08.11.2015 20:22
бало !
3
44
miglena
miglena
06.11.2015 12:10
Мислиш ли, че ако се съберете, няма да почнеш пак да го притискаш. Ако той е започнал да се отдалечава обаче, това може да е бил неговият начин да те накара да го оставиш. Освен това, щом месец след раздялата не те е потърсил и не се интересува, според мен най-удачното е да го забравиш. Тъй като разбирам, че ще ти е трудно, ти препоръчвам все пак СПОКОЙНО да му звъннеш или да се видите, за да му обясниш как се чувстваш и да го попиташ за неговото мнение по въпроса и тнт. Това може и да не ви събере, но ще ти донесе душевно успокоение - изказаната болка винаги боли по-малко.
8
8