Sanovnik.bg»Любимият ми не ми обръща внимание

Любимият ми не ми обръща внимание

Любимият ми не ми обръща внимание
Здравейте Аз съм от онези момичета, които дават голямо значение на харесването м/у двама човека.
Е имам си едно момче. . . и двамата сме на 13 и той е доста срамежлив. . . . много го харесвам и сме гаджета. Е, сега ще се запитате какво ли разбирам аз мъничето? Ами честно казано малка съм за гаджета, но това е друга тема. Е така де ние в училище и двамата започваме с една и съща буква и седим по номера един до друг с него.

Първите дни когато не бяхме гаджета бяхме нещо като много близки приятели и доста си говорехме. Всички мислеха че се харесвахме и то си беше така. Накрая двамата си признахме и сещате се в мен имаше бурни чувства към него и още ги има! Първите дни той ме хващаше за ръката и се протягаше и по този начин си слагаше ръката на раменете ми.

Но след като една приятелка видя че в час ме е хванал за ръката направи изненадващ поглед и той видя че момичето е забелязало и от тогава не ми обръща внимание. Моля ви ПОМОГНЕТЕ МИ ! Всеки час си държа ръката на чина и дори и по-надолу от него и чакам той да ми хване ръката. . . но още не е
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Без съвет
Без съвет
18.02.2014 14:58
Подрастваща евтина к*рва, какъв съвет просиш!?
0
2
Mardigal
Mardigal
25.01.2014 18:17
1. Много благодаря на хората които ме подкрепиха и ми дадоха съвети ! Вече не сме заедно... 2. Аз НЕ пуша ;dd Откъде ви хрумна че пуша ?
0
1
Кристина
Кристина
29.12.2013 18:45
Дам помня как малко по-малка от теб започнах да харесвам "батковци" тогава бяха за мен (но само съм ги харесвала, не съм мислила за гаджета или нещо подобно). Вече от към 13-14 г. започнах да се замислям за тези неща, но не знам как и защо не съм имала гадже.
Нормално е от тази възраст човек да започне да харесва противополжния пол. Но не мисля, че на тази възраст дори и гаджета, да е нещо кой знае колко сериозно (като при възрастните вече хора). Имам предвид не приемай нещата твърде много на сериозно. Не казвам, че любовта ви примерно не е истинска или силна...
Все пак щом усещаш нещо различно в него, вариант е направо да го попиташ. Така най-добре ще си сигурна какво точно става! Все пак в една връзка е важна комуникацията, споделянето, доверието и т.н.
1
0
мими
мими
26.12.2013 03:25
Памперсът от 19 век вече си е чист дядо! Тежко му!
0
2
пръц
пръц
31.12.2013 22:52
Къв дядо , кви пет лева ве мършав мухъл ?!?!? Голям тъпир си ! Честно , обидих горките тъпири!
1
0
Plamie
Plamie
24.12.2013 23:20
О боже до къде сте стигнали да хейтвате момичето. Та тя е на 13 нормално е да иска 'любовни' съвети като няма такъв голям опит с гаджетата. Не, не е малка за да си има приятел, но наистина трябва добре да прецениш с кого да имаш връзка защото ако почнеш да хар грешния човек няма да е приятна ситуация. Момчетата са пълни идиоти в момента има някой мънички изключетия но те са рядкост. Никога не очаквай от момче да поддържа връзка и такива неща. Те правят всякакви глупости мислейки че на момичето ще й хареса. Затова в една връзка тр да има откровенност. Попитай го или накарай някой да го пита защо се държи така а в краен случай при първия признак на отдалечаване от негова страна го зарежи. Не ти трябва такова момче има толкова мн момчета. във всеки случай той губи, повярвай ми ще съжалява че те е загубил. А до колкото това че пушиш нз що всички почват да те хейтват аз също съм на 13 така че да си гледат работата това си е твоя живот ти ще си правиш каквото си искаш.
1
0
Mardigal
Mardigal
25.01.2014 18:15
1. Аз не пуша ;dd Откъде ви хрумна ? 2. Благодаря на тези които се опитаха да ми дадат съвет вместо да ме хейтват :)
0
0
До оная с памперсите
До оная с памперсите
14.12.2013 14:45
Жал ми е само за родителите ти,задето идея си нямат,че детето им е пропаднало... На 11 си се разпушил/а, раз*бал/а, и се разнасяш като парцаляк. Когато започнеш хубаво да си бърсаш задника,тогава се замисли за секс. Да те питам пикае ли ти се или ти се е*е разлика няма да направиш. Не пълни главата на момичето с простотии,защото явно се вижда,че ти за нищо не ставаш!!!
0
2
"Оная с памперсите"
16.12.2013 16:48
Виж кво , аз не съм пропаднала! Цитирах мой познати! Нито съм пушила , нито мисля за ... , нито съм на 11 , но просто мисля , че е нормално на 13 да имаш гадже! Е*ах ти заядливците в тоя сайт! Човек да не си изкаже мнението!
1
0
Mardigal
Mardigal
14.12.2013 11:38
Хейтъри навсякъде ! Аре стига бе ! Ще си живея както си искам ! Престанете с това хейтване ! Ако започна аз да ви хейтвам ще ви стане ли приятно ? -,- Сякаш си нямат друга работа !
0
2
:)
:)
10.12.2013 15:26
Виж сега, вие сте мънички и още не сте наясно какви емоции има при момчето и момичето :)! Учуденият поглед го е засрамил и той се е почувствал неудобно,това е правилната реакция. На училище не се ходи,за да се парадира с дрехи, гаджета, телефони и т.н. Разбирам какво изпитваш,защото и ние по-големите сме минали по този път,и си спомняме с усмивка детските си увлечения :) Тези вълнения са най-чистосърдечни и лишени от маската на сарказма,лъжата или тайните :)
Просто кажи на момчето,че искаш да се държите за ръце и да си говорите, защото вие сте главно приятелчета. Но внимавайте да не прекрачвате границата на нормалното детско поведение :)
Няма да се мъчиш и ядосваш! Ние големите сме за това- да помагаме и да слушаме :)
3
0
До памперси от 19век
До памперси от 19век
29.12.2013 18:54
Извинявам се за "директността" ми но, личи си колко си прост/а ... Защо бързате да пораснете толкова много!? Тази възраст (9-14) си все още дете, неориентирано, объркано и т.н.
Защо бързате да "навлезете" в живота на възрастните като така или иначе после няма измъкване. А знаете ли колко грозно изглежда от страни? Ще видите, че не всичко е толкова лесно и розово...
Вършете нещата, които са предназначени за вашата възраст... всичко с времето си.
0
2
Памперси от 19 век ;)
Памперси от 19 век ;)
13.12.2013 19:03
Оле НЕ! Ша умра! Ако иска някой и на 9 може да има гадже!? Вие сте главно приятелчета?! ОМГ?! Има някой "дечица" да речем на 12 искат вече да правят **** а ти на 13 да са малки за гаджета.. Те някой даже на 11 пушат! Вие големите сте живяли в 19 век и сте още назад във времето.. разберете го! Вие на 12 години сте си гушкали плюшените мечета , така че сте били пълни бебета! разберете го! В 21 век нещата са по-напреднали !! На 13 може да имаш гадже ясно?! Не е ненормално! Ненормалното сте вие БАБИ И ДЯДОВЦИ!
1
0
Mardigal
Mardigal
10.12.2013 18:34
Мерси :) Ще му кажа !
2
0