Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Никой не ми обръща внимание, а потенциалът ми е огромен!

Никой не ми обръща внимание, а потенциалът ми е огромен!

Никой не ми обръща внимание, а потенциалът ми е огромен!
Здравейте, значи ето я и историята:
Имам голям потенциал за физик, космолог, астро-физик, биолог, химик и програмист но съм отхвърлян отвсякъде никой не иска да ме чуе или да му разкажа а в училище, учителите злобеят и ме тряскат с двойки затова че мога да правя тези неща просто ужасно е да имаш заложби за толкова неща и всички да те игнорират и да идват при теб само за домашни или да те използват пир проблеми нищо повече е поне момичето което харесвам ако се заинтересува от това. . .

На 4 четях и пишех, на 5 теглех разни работи от интернет на 6 почнах да гледам филми за физиката космоса и такива. . . е то и на 4 го правех и сега като питам приятелите си и учителите си те ми казват нещо като
"какъв човек си бе невъзможно е да е било така. . . "
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Zzz
Zzz
23.08.2016 15:32
Тия деца последно време не знам раждат ли се идиоти или бързо стават такива. НЯМА учител който да "завижда" на ученик и да му тряска 2-ки е така за кеф. Даже и да не се опитват да ти развият таланта просто поради мързел, никой няма да ти пречи умишлено. Най-малкото понеже няма никаква полза от това. По-вероятно е тоя талант да си е само в твоята празна кратуна. Ако не е - развивай си го. Има достатъчно информация из нета за целта, не е като в 15 век да ревеш че няма кой да ти покаже как. И не съм особен специалист на подрастващото поколение, макар че нямам особено добри впечатления. Но за да те мрази и отхвърля някой или си има основателна причина или е прекалено различен от теб, при което не знам за какво ти е да се натискаш да си в неговата компания. Та колко и да сте ми умни или си мислите че сте, елементарното възпитание и начин на мислене винаги ще си е най-големия интелект. Ако тях ги нямате, за нищо не ставате, ако ще и потенциала на Айнщайн и Хокинг да имате заедно.
2
0
Анонимен
Анонимен
10.07.2016 16:44
Спокойно, аз съм на 9 в 4 клас, аз съм най-голямата отличничка, но всички ме отхвърлят и ме мразят.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
11.07.2016 09:55
Не решавайте така, че всички ви мразят. В училище сте деца, които сте страшно различни и сте принудени буквално насила да общувате едни с други. Това, че някой те обижда, не те харесва или се държи гадно, си е негов проблем. Той не е възпитан като хората или просто таи някаква омраза в себе си. Колкото и да ни е трудно, трябва да игнорираме подобни индивиди, въпреки че ни се качват на главата. Не само е по-лесно, а като не им се обръща внимание ги ядосваме и в яда си те сами хабят енергията си.
1
0
spirithunter
spirithunter
05.07.2016 02:52
Не е нужно да показваш каквото и да е на когото и да е.. Ти си си ти и те ако не те приемат такъв в тях е проблема. НЕ се притеснявай да бъдеш различен, а дори се радвай на това... Ти притежаваш нещо, което те не притежават... Просто намери хора, които те приемат.. А и сам помисли наистина ли имаш нужда от тяхното внимание? С какво са те повече от теб? Не се притеснявай.. Някой ден ще откриеш хора, които те уважават и харесват заради това, което си!
1
0
88362
88362
28.06.2016 21:21
Потенциалът трябва да се развива! Никога не чакай друг да ти пробие път в живота. Знам, че е страшно трудно да се развиваш без подкрепа точно в тази възраст, но не забравяй, че животът си е твой. В твоите ръце е да се усиш и развиваш. Не използвай другите за мерило, а следвай пътя си. Живеем в ерата на информационните технологии, така че нямаш нужда нито от скептичните даскали, нито от посредствените ученици, за да постигнеш това, към което се стремиш. От опит ти казвам - хората ще те спират. Винаги.
1
0
Aninimen
Aninimen
27.06.2016 20:25
Ne se pritesnqvaite,ako ste razlichni ot drugite.Moje zatova da vi otbqgvat.
0
0
Звиран
Звиран
24.06.2016 17:10
Пф, айде ходи си пиши домашните. Ако имаше наистина този потенциал за който говориш, щяха да са те взели в някой университет. Брадчетката сега на 3 тегли неща от интернет. Не си много напреднал. Ако па верно си с такъв потенциал, ми фани прочети една книга. Ти ако чакаш на учителите, ще има доста да стоиш на едно място.
1
1
Потребител#156422
точно за това говорех в историята....
0
0
Пламена M.
Пламена M.
22.06.2016 09:17
Потърси помощ при родителите си - да те запишат на курсове за развитие на талантите ти. Ако не става така, просто развивай себе си, без да се доказваш на никого. Сега може и да не те оценяват - много велики хора са се чувствали така и детството си. Когато пораснете и станеш нещо много повече от тях, ще видим кой ще се смее :)

П.п.: Има много организации, които дават възможност на деца като теб. Явявай се на конкурси, включи се в Quiz - намери нещо в своята сфера и го развивай. Успех!
1
0
Пламена M.
Пламена M.
21.06.2016 18:13
Не живей в миналото. Няма никакво значение какво си правил на 3, 4, 5 или 6 годинки - това си е само за теб. Опитай се да покажеш потенциала си тук и сега. Ако си талантлив, няма как никой да не забелязва.
10
6
Потребител#156422
Забелязват, но ме игнорират в същото време
9
6