Любимия

Любимия
Здравейте, тази нощ имах кошмар.
Сънувах приятеля ми с когото сме почти две години заедно, че прави любов с друго непознато за мен момиче. Бяха голи. Галеше я, и е целуваше по корема, той знаеше че аз съм там и ги наблюдавам.

Пффф бях шокирана от случилото се и се събудих със силно разтуптяно сърце. Дано някой може да ми каже какво всъщност означава този сън. Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ася
Ася
19.04.2012 19:44
Да не би да се страхуваш от това? Понякога това, което сънуваме зависи от подъзнанието ни, но както каза Зара, може и да ти подсказва нещо.
0
0
Кристиян
Кристиян
19.04.2012 16:23
Готви се за разкриване на тайни,пред теб.
0
0
Зара
Зара
18.04.2012 16:39
Не знам какво точно може да означава съня ти при теб,мисля че е по-вече индивидуално,но нека ти разкажа какво ми се случи лично на мен...Около празника миналата година ВСИ СВЕТИИ,сънувах че съпругът ми ми изневерява,аз седях и гледах отстрани и той се приближи и каза че нищо съществено не е станало...после това го сънувах през няколко дни и така 3 пъти и му споделих,но понеже бях в друг град при нашите на гости ,нямах наблюдения...а той ми казваше -НЯМА ТАКОВА НЕЩО,ИЗБИЙ СИ ГО ОТ ГЛАВАТА...и така до преди месец,когато някаква жена не ми прати техни снимки,едната от които на Вси Светии-те двамата са се снимали и имали връзка именно оттогава...сега ситуацията е сложна....,но това исках да ти кажа че сънят на няколко пъти ми е подсказвал...просто търси сама отговорите...
0
0