Sanovnik.bg»Новият ми съквартирант иска да спи с мен

Новият ми съквартирант иска да спи с мен

Новият ми съквартирант иска да спи с мен
Здравейте, историята ми е объркваща дори и за самата мен, затова реших да я споделя с Вас. Не мога да взема решение.

Наскоро се преместих в нова квартира. Разделих се с гаджето си, с което живеехме заедно, до преди 5 дена. Имам съквартирант и съквартирантка също. От първия ден съквартирантът ми се държи много любезно с мен, както и тя - с нея се запознахме след три дена престой в новата квартира.

Той ме покани в стаята му, за да ми обясни обичайните неща от битовизмите тук. Говорихме си, но преди да се усетим стана 6 сутринта. Цяла нощ ни беше забавно. Имаме общи теми. На следващия ден пак ме покани, бях разстроена и ме видя, но аз не отидох. Днес бяхме и двамата вкъщи и цял ден си говорихме, гледахме филми, и какво ли не, готвехме.

Накрая той си го поиска. Аз отказах по мек начин, защото искам да се случи, но не точно сега. Мисля, че е още рано за това. Не знам дали пак ще си го поиска, защото малко се обиди от отказа ми. Има си секс приятелка, нищо сериозно. Не си падам по несериозните връзки. Въпросът ми е не знам дали ще си го поиска пак или аз да направя крачката, дали ще ме помисли за лека ако си го поискам аз или да изчакам той да направи нещо по въпроса.

Не знам дали ще стане сериозно между нас, защото той е много по - голям от мен и мисля, че дори и невъзможно това. Но на мен ми харесва, ако вкъщи сме окей с тези отношения. Дали, ако го направим след това ще ме възприема по същия начин, както до сега? Може ли да прекъсне контакт с мен? Как да постъпя? От него до голяма степен зависи дали ще имам проблем и с другата ми съквартирантка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
удивена
удивена
16.11.2013 08:28
Оу,имаш много интересни възгледи за разбирателството!!! Извинявяй, ама да те попитам всеки бъдещ проблем в отношениятя ти с хората смяташ да решаваш със секс? Преди да направиш каквото и да било най-добре помисл за последиците...вариант е да се посъветваш и с другото момиче. Не знам тя пък може да поиска тройка...
2
0
Desislav Georgiev
Desislav Georgiev
15.11.2013 16:40
По добре него прави с него... Но си останете приятели !! за най добре !!
2
1