Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво според вас иска да ми каже тя?

Какво според вас иска да ми каже тя?

Какво според вас иска да ми каже тя?
Всяка вечер от седмица наред сънувам мъртвата си баба, която иска винаги по нещо от мен. Старая се през деня да го раздам на някои, но тя не спира да ми се явява! Снощи ми каза сбогом, но аз си тръгнах от къщата а не тя, аз и казах че я обичам и се събудих. На всичкото от горе я сънувам винаги с различни сюжети и то доста стряскащи с други хора, но тя винаги е в къщата, която живея в стаята, която си я спомням.

Тя е почнала от няма и година, след нейната смърт направихме ремонт и аз спах доста време в тази стая сега я сънувам там и от преди ремонта. Какво според вас иска да ми каже тя ? Малко съм уплашена сънувам кошмари от месеци, но на последък и тя ми се явява в сънищата и не зная как да се справя с кошмарите, радвам се, че я виждам, но я виждам в сънища, който са страшни за мен и винаги на края преди да се събудя.

Кажете какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 18:30
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
емилия илиева
Може би не е доволна от нещо,което сте променили в жилището.Може да сте изхвърлили някакви предмети,мебели,вещи,към които е била силно привързана и са имали емоционална стойност за нея.Какво ти казва в сънищата ти,само храна ли иска? Може да не осъзнава,че е починала и още да се лута тук.Моли се за мир и покой на душата й.
1
1
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:38
Ако е починала, няма как да не знае, мисли малко преди да дрънкаш!
0
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
06.06.2015 13:45
Добре е да извикате свещеник да освети дома, особено ако е била вярваща.
0
0
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:37
Ти пък, сериозно ли мислиш, че е нужно!
0
0
maria
maria
03.06.2015 14:54
Мисля.. че духа на баба ти ,вие малко ядосън защото сте направили ремонт толкова скоро след смъртта и. Иначе баба ти вреди ли ти в сънищата или ти помага? Ако ти помага не се притеснявай аз също много честно сънувах моята баба но този период отмина.
4
1
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:36
Но в едно съм сигурен-тъпотията ти не е отминала.
0
1