Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Гаджето ми иска друга

Гаджето ми иска друга

Гаджето ми иска друга
Здравейте. Казвам се Цветелина и искам да ви разкажа едни от моите сънища и моля ви, който знае какво означава, нека ми пише. Ще см ви много благодарна.

Сънувах, че гаджето ми, ми казва, че иска да ходи с друга, че тя е много добра в леглото, че много иска да бъде с нея. Ама хем с мен, хем с нея.

И аз му казах, че щом е така, ще се разделяме. И какво си мисли, че аз не мога ли да съм с друг.

И той така безразличен, не му пукаше за мен. Само искаше да бъде с онова момиче и братът на това момче, също искаше да бъде с нея.

И братът на гаджето ми имаше гадже и ми каза, че ще бъде само да спи с нея и пак ще си остане с гаджето.

На мен ми беше много тежко, много гадно, че толкова време заедно и той да предпочита някаква си там.

Обаче това момиче си имаше гадже и ама никак не му обърна внимание на мойто гадже. Тя си се беше хванала за ръка с нейното гадже и подмина мойто гадже като нещо съвсем не важно, незабележимо.

И той като видя, че тя не го иска, пак ме потърси мен и се молеше да се върне. Аз не исках първоначално.

После изведнъж се озовавам в един бар с него и неговите приятели. И той ли ми даде на него ли му дадоха 20 евро, не си спомням, но аз не исках да ходя там при тях.

Не исках да ходя там с него и се правих на луда, че не ми е добре, че ме боли стомаха и стоях на страна от тях.

Това беше, което сънувах. Моля ви, ако някой знае какво означава, нека ми помогне. Сутринта като станах много гадно се почуствах. Ще съм ви много благодарна. Мерси предварително на всички.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
nina_ri4_f89
nina_ri4_f89
14.04.2010 23:21
Здравей мила. Ами то само ще ти покаже занапред какво ще стане. Но ти не се тревожи, това е само един кошмар. А който те съветва да го оставиш и да го напуснеш, не им се хващай. Може да е някоя съперница.
0
0
някоя си
някоя си
14.04.2010 22:30
Ами и аз веднъж сънувах, че гаджето ми сваляше моя много добра приятелка. След известно време стана същото, само че не с тази от съня ми. Така, че имай едно на ум. Вярно е, че не за всеки може да е така както при мен, но пък е вариант.
0
0
Missy
Missy
14.04.2010 00:10
Еми, какво да кажа ? Това е било само сън и нищо не означава всъщност. Според мен, ти не си убедена, че той е изцяло твой.
0
0
za cveti_nika
za cveti_nika
13.04.2010 20:48
Не бъди глупава моме и ме слушай какво ще ти кажа. Това момче не е за тебе. Ти си яста звездица, а той по другите обръща глава. Може чуства да имаш, но се махни от него докато е време. Иначе ще лееш тежки сълзи, момичето ми.
0
1