Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Викове в новия дом

Викове в новия дом

Викове в новия дом
Здравейте!

От преди около месец, аз и семейството ми се преместихме в нов дом. Но там се случва нещо странно. Всеки път щом се прибера към седем вечерта съм сама-нашите ги няма, но започват да ми се причуват някакви странни викове на хора-жени и мъже, понякога дори и деца.

Опитвам се да си набия в главата, че това идва от вън или нещо такова, но много добре знам, че не е така. Понякога ми се причуват дори стъпки, тропоти, но винаги когато напрегна слуха си за да ги чуя-те винаги внезапно изчезват.И когато се огледам, откривам, че съм сама и няма никого.

Та въпросът ми е, въобразявам ли си или наистина може да има нещо ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Ели Граменова
По дискавъри даваха как да разговаряш с дух .. Взимаш най-обикновено записващо устройство .. Задаваш си въпросите и изчакваш малко за отговорите ..После прослушваш записа .. Ако е имало призрак на записа винаги се чува ..Може да опиташ просто и лесно е и не изисква някакви специални умения :)
0
0
ony
ony
04.02.2012 23:27
Да,благодаря ви,но мисля,че ще се справя.Но наистина ви благодаря за отделеното време.И ще го имам в предвид-това за светената вода.Опитах се да разбера какво е,но нищо.
0
0
нерамз
нерамз
30.01.2012 13:54
Не съм сигурна точно духове ли са, но вероятно е така. По-добре не викай поп. Да, добре е да имаш светена вода при себе си, но ако ти е интересно да разбереш какво става на пръскай с нея. Потърси медиум или намери друг начин за общуване. Например опитай се да попиташ, на български или на английски, на глас, нещо и на едно листче напиши от едната страна "да" и от другата страна "не" пусни го и ако на въпросът и е възможно да се отговори с да или не, листчето ще падне, въртейки се, на земята с отговора, който духът ти дава, нагоре.
0
1
антани
антани
22.01.2012 12:52
Това,което пишете за новия ви дом е напьлно вьзможно,стават такива работи.Непременно направете маслосвет в дома си с поп.Дори и да не ви се прави,просто се насилете и го направете,това е много важно нещо,така,че си направете труда.Всичко ще спре,няма как да не стане.Светена вода,тамян-да,това сьщо е добре,но за още по-добре викнете поп за маслосвет.
За това повечето хора,когато влизат в нов дом правят маслосвет,точно за такива неща,за здраве,за благополучие и тн.
0
0
ony
ony
21.01.2012 22:49
Благодаря,но не мисля,че се боя.По-скоро ми е интересно,но ще направя каквото казахте. : )
0
0
Morena
Morena
21.01.2012 20:25
Отиди при поп и му обясни какво става.
1
0
TeoShamSher
TeoShamSher
21.01.2012 15:16
Аз ти предлагам за всеки случай си вземи светена вода от църквата и тамян, първо с тамяна прикади всяка една стая в къщата ти, прекадявай най-вече в ъглите, същото направи и със светената вода - напръскай добре всичките ъгли на къщата. По-този начин ако има нещо лошо в къщата ще изчезне.
0
0