Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Баща ми излиза с друга

Баща ми излиза с друга

Баща ми излиза с друга
Здравейте, казвам се Йордан и съм на 12. Преди няколко месеца баща ми си пишеше с някаква жена и каза, че била съученичка.

Но днес напълно се убедих че излиза с нея. Бяха си уговорили среща. Почувствах се много гадно и все още съм така. Не съм сигурен какво да правя. Страх ме е да му кажа, а за майка ми да не говоря. Питам ви с цялата си любезност. Какво да правя? Мерси предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
ariadna
ariadna
17.03.2014 00:03
Абе вие нормални ли сте да му пишете такива неща,той е само на 12"разбери дали е имало интимност".Гледай си уроците,детството и живота и не мисли за проблемите на големите,каквото и да става,създай си свой собствен свят,майка ти и баща ти винаги ще те обичат,помни това.
4
0
Амаха
Амаха
11.03.2014 08:49
Брей, днешните деца големи лигльовци и моралисти се извъдиха.Не си гледат собствените идиотщини, седнали да държат сметка на възрастните, как да си живеят живота.Това,че са се събрали,много чести само заради това,че са се появили деца, не означава,че завинаги трябва да са заедно.Всеки има право да е щастлив.Щом не е щастлив с един, може да е щастлив с друг.
3
7
Лора
Лора
05.03.2014 17:49
тук май повечето са деца или поне разсъждавате като такива. Според мен не се меси в работите на големите. Един ден когато пораснеш ще разбереш че перфектните семейства в тази държава не съществуват. Ежедневието на всеки възрастен е тежко. Проблеми в семейството, проблеми в работата , сметки и още куп неща. Понякога човек има нужда да избяга от всичко това. Дори това да е кафе с приятелка или съученичка няма никакво значение. Дори да има връзка може да е само флирт и моя съвет е да премълчиш докато всичко отмине, а ако е нещо сериозно не очаквай че точно ти ще си човекът който да вразуми баща ти.Остави го сам да реши какво иска.
2
2
lazy and crazy
lazy and crazy
29.12.2013 12:35
Родителите ми са разделени и в телефоните на двама им съм намирала съобщения към хора от противоположния пол,които са ме отвращавали.Майка ми се среща с женен мъж.Объркана съм колкото теб,знам колко е трудно да се престрашиш да му кажеш.Аз показах съобщенията на баща ми в телефона му и после ми беше много трудно,но сега не ми пука,мисля че е спрял с това но дори да не е-това ти тежи,знам,но просто както ти си имаш свой живот,така и той.Трудно е да го осъзнашеш,неискаш да е истина,това е баща ти,но мисли за себе си,мисли майка ти да неразбере.И му кажи това което мислиш,докато майка ти е излязла някъде,кажи му че като твой баща не ти дава добър пример.Продължи да живееш,това нетрябва да ти тежи!Дано съм помогнала!
5
1
Mardigal
Mardigal
08.12.2013 10:35
1. Майка ти и баща ти разведени ли са защото ако са няма нищо лошо баща ти да излиза с друга. Ако не са разведени помисли дали когато баща ти и "уж" съученичката му са били на срещата дали е имало интимност. Ако не е имало е напълно нормално да се вижда с нея, но ако е имало и баща ти не е разведен с майка ти ..... кажи на баща си какво си видял. Според мен.
0
0
амбар
амбар
06.12.2013 20:21
Това "12 годишно детенце" пише по-правилно от всички Вас . Изразява се за дете на тези години като на 35 ....Съмнителна история бих казала . Но пак се посмях от сърце : "Излиза с друг мъж , а не с омъженият си съпруг " Еееее, живи и здрави и весели празници !!
6
1
Krasimira
Krasimira
21.10.2013 15:58
Има много семейства които например жената излиза с друг мъж. А не с омъжения си съпруг. Такаче на сте само вие в това положение. Ако сте гледали по Нова ТВ едно семейство се разпада защото мъжът излиза с друга която е по млада от него. Обаче в тази история която ви разказвам там има други методи. Защото мъжът има две деца момче и момича. Обаче децато му не знаят. Че родителите се развеждат. Бившата жена на мъжъ си. Отива в офиса където работи мъжът. Тя вдига скандал за да го вразуми обаче тоя човек нама как да го вразумиш. След това идва секратарката за да даде някакви дукоменти. Обаче познайте какво стана. Бившата съпруга на мъжът си наема апартамент доста близо до неговата къща и излиза на тересата и какво да види жената вижда секретарката на мъжът. Идва в къщата му. Такаче не се тревожи за това. Повечето семейства се разпадат по този начин. Защото на единят му хрумнало на излиза с друга. Ами какво да ти кажа такае в живота. Неможе винаги да ти е угодно. Ще свикнеш с това не се тревожи.
0
3
ани
ани
18.10.2013 11:08
като гледам отзивите явно са от хора които не са семеини,първо даже и да му е съученичка бащати няма защо да се крие че излиза снея на кафе например.Съгласна съм че трябва да се увериш какво точно има между тях,но трябва да кажеш на маика си защото ако не го направиш сега и тя после разбере че си знаел ще се чувства предадена.Като за начало говори с баща си ако се развика или отрича значи не е само невинно пиене на кафе,но му даи да разбере че няма да криеш това от маика си,тя сама ще прецени какво да прави
1
1