Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Баща ми излиза с друга

Баща ми излиза с друга

Баща ми излиза с друга
Здравейте, казвам се Йордан и съм на 12. Преди няколко месеца баща ми си пишеше с някаква жена и каза, че била съученичка.

Но днес напълно се убедих че излиза с нея. Бяха си уговорили среща. Почувствах се много гадно и все още съм така. Не съм сигурен какво да правя. Страх ме е да му кажа, а за майка ми да не говоря. Питам ви с цялата си любезност. Какво да правя? Мерси предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Пепа
Пепа
18.10.2013 09:01
Убеди се,че наистина има нещо интимно. Ако е така покажи му, че си разбрал за връзката и от тук насетне всичко, което поискаш ще ти бъде разрешено. Ако смяташ, че майка ти няма да те изпорти, че си й казал кажи й, но ако добре познаваш майка си и смяташ, че това е един огромен скандал с развод по-добре замълчи, защото може да се окажеш, че си долен лъжец и живота ще ти се стъжни.
1
1
Надя
Надя
15.10.2013 10:37
Луди деца ... как ще кажеш на майка ти ... глупости, недей да и казваш. Първо не се знае дали просто ще пият по нещо и второ аз ако някога разбера, че някой от родители ми изневерява на другия никога няма да кажа на другия. Просто защото брака е така, те са по големи, те са по разумни, те знаят какво да правят- дори да не са спазени патриархалните старовремски разбирания, коя съм аз-пиклата да ги портя ?!
2
2
Никол
Никол
14.10.2013 23:16
Сподели опасенията си на майка ти, тя може да прецени какво да прави.
5
3
Toni
Toni
14.10.2013 23:00
Всъщност ако му е съученичка защо да не се видят? Не прибързвай да си вадиш заключения от една среща. Нали в края на краищата не си ги проследил и не си видял интимничене помежду им? Не бързай да ревнуваш и да съдиш.
4
0