Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Баща ми излиза с друга

Баща ми излиза с друга

Баща ми излиза с друга
Здравейте, казвам се Йордан и съм на 12. Преди няколко месеца баща ми си пишеше с някаква жена и каза, че била съученичка.

Но днес напълно се убедих че излиза с нея. Бяха си уговорили среща. Почувствах се много гадно и все още съм така. Не съм сигурен какво да правя. Страх ме е да му кажа, а за майка ми да не говоря. Питам ви с цялата си любезност. Какво да правя? Мерси предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
mastertrak2
mastertrak2
23.07.2015 21:50
Две години след като пуснах този пост много неща се случиха.Майка ми хвана баща да изневерява два пъти, като наскоро беше вторият.Не може да се живее с тях, майка ми постоянно обвинява баща и е бясна.Случи ми се даже когато бяхме на почивка с още двама приятели тя да се скара с баща казвайки направо пред приятелите ми, че той ѝ изневерява.Не мога да ги разтърва и имам лошото предчувствие, че ще се стигне до развод.Все пак съм благодарен и на двамата, че отношенията им към мен си остават едни и същи.
0
0
жена
жена
06.02.2015 19:11
Такива работи се случват единствено мога да ти кажа че бащати винаги ще те обича макар да има друга жена в живота му просто може вече да не обича майка ти а тази друга жена а ти трябва да го приемеш това и да го подкрепиш и най важното гледай уроците си занимавай се с добри неща не си отмъщавай на себе си заради родителите си
0
0
Веси
Веси
13.01.2015 13:01
Нищо не можеш да направиш ако отношенията между родителите ти не са както трябва за съжаление....
Грижи си се за твоите задължения в живота!
0
0
Стефи
Стефи
01.12.2014 03:46
Виж какво мило дете,и явно си възпитан и със съвест,съгласна съм със ,,Карин,, че за да ти дават подобни съвети повечето хора също изневеряват.Защото един брак е отговорност и то добре ОСЪЗНАТА преди да встъпиш в такъв,но ние се впускаме през глава в разни връзки и резултата е разбити семейства и страдащи хора наоколо и деца,а работата,трудностите,мизерията,всеки ги има и са само оправдание за едно пропаднало и неморално съзнание.Бих казала,..напротив,когато има мизерия и трудности едно нормално семейство е ОЩЕ по сплотено а не всеки да се спасявя поеденично,...Според мен говори с баща ти в отсъствието на майка ти,кажи му че го обичаш и не искаш да се разделят(Бог мрази напускането)Моли се и ти на Бог за твоето семейство,Бог прави чудеса.Помоли баща си да помисли сериизно как може да се оправят нещата.Не се предавай,това обикновенно са врененни увлечения на възрастните които нанасят големи вреди.Да предположим че баща ти е влюбен и зареже вас и заживее с тази жена ,шанса да оцелее тази връзка след като е имал семейство е пичти ,,0,, всичко се повтаря само че края е по бърз и още разруха и още иЗоставени и мъка.Дано Бог вразуми и млади и стари в нашата страна преди напълно да е потънала.
4
0
ивайля
ивайля
31.05.2014 18:47
Трай си.Ако се развали семейството - ти най-много ще загубиш.Опитай се да се сближиш повече с баща си...та сърце да не му даде да тръгне да се развежда....Успех...
3
0
rascafria@mail.bg
rascafria@mail.bg
24.04.2014 12:13
Здравей,съвет от непозната не знам дали ще ти помогне.Това се случва в почти всички семейства след доста години брак.Грашката на баща ти в че не е бил дискретен.Нищо не го оправдава ако наранява най- близките си.Можеш да пробваш да говориш с него.Възможно е да има логично обяснение.
0
0
no6t
no6t
23.03.2014 21:28
Здравей, нямам съмнения, че ти е гадно и може би се чувстваш предаден, но с цялото ми уважение мисля, че това е основно между твоите родители. Да, много е кофти да разбереш за забежката на който и да е от родителите си. Ние сме техни деца и очакваме те да бъдат нашия еталон за образцово семейство, но понякога има взаимоотношения, от които ние децата сме предпазени. Но ще те попитам следното: Ти би ли искал майка ти и баща ти да останат заедно само заради теб? Не би ли искал всеки от тях да намери своето щастие, да бъде щастлив по своя си начин? За съжаление в живота се получават такива обрати. Понякога и ние родителите сме безсилни пред тях-казвам го като дете и като родител. Моя съвет е: Не се натоварвай с проблемите на своите родители. Това са техните взаимоотношения, техния живот, макар и свързан с твоя. Те най-добре ще си се разберат. Просто стискай зъби и всичко ще си дойде на мястото. Покажи им своята обич и подкрепа, без значение как ще се развият събитията- те са твоите родители. И винаги имай в предвид, че за всяко такова случващо се събитие има по двама виновни. Успех, дано да съм ти била полезна.
8
1
карин
карин
22.03.2014 22:38
Явно за да пишат пове4ето хора неща от рода на:Не си гледат собствените идиотщини,седнали да държат сметка на възрастните,как да си живеят живота...Съм склонна да мисля,4е пове4ето ьора в този сайт ИЗНЕВЕРЯВАТ!!!!!!!Жалко,ако това се отнасяше за Вашите родители,така ли щяхте да говорите????
9
0