Сънувах, че зет ми излиза от земята

Сънувах, че зет ми излиза от земята
Преди седмици почина моят зет. Снощи сънувах много странен сън. Сънувах него, как излиза от земята облича си яке и тръгва на някъде.

От там се се озовавам в братовчедка ми, където говориме нещо. Аз излизам в двора (странно, беше къща) и виждам до пътната врата, бебешко кошче за кола.

Виждам в него някакво бебе, но покрито с нещо странно. Извиквам братовчедка ми и тя си потапя ръката в тази течност и ми казва, че това е плацента и тръгва на някъде.

След това ми казва, да взема нейното и моето дете (бебето с плацентата) и да ги гледам.

Озовавам се в някакво заведение на два етажа с двете деца и виждам зет ми и братовчедка си с голяма компания.

Някой може ли да ми разтълкува съня. Моля ви, защото сутринта се събудих обляна в пот. [научи повече...]

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

BBоzhkova
BBоzhkova
12.10.2010 12:36
Ох, не искам да стават лоши неща, а аз все си мисля, че съм го сънувала, защото аз искам да имам вече. А нали казват, че ако го сънуваш означава, че прекалено силно искаш нещо. Аз продължавам да се надявам, че е това.
0
0
liuba4e
liuba4e
12.10.2010 01:10
Виж, за съня ти нищо не мога да ти кажа, но за това че си се събудила потна, ей това не е добре. Означава, че ще имаш проблеми или нещо такова, но не мисли толкова песимистично за сънищата. Все пак сънищата са електроимпулси така, че...Като бях малка сънувах бебе в паяк. Би трябвало да знаеш, какво е паяк за бебе. Не след дълго баба ми почина. Така че се готви за неприятности малко или много.
0
0
аао
аао
10.10.2010 14:10
Да сънуваш бебе не е на хубаво. Появата на бебе или бебета в съня е признак на проблеми, болести и мъка.
0
0