Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Усещам присъствия, виждам сенки, бяла светлина...

Усещам присъствия, виждам сенки, бяла светлина...

Усещам присъствия, виждам сенки, бяла светлина...
Така аз съм на 17 години и доста време живея в някакъв ужас! Откакто прадядо ми почина, аз започнах да усещам присъствие, да виждам сенки, вратите се отваряха сами, плочките скърцаха, усещах че докато спя някой ме гледа също така и усещам докосвания, а като си отворя очите няма никой.Чувам и гласове когато съм сама някъде.

Не знам какво е това, но от 2 години на сам започнах да се плаша от себе си. Казвам нещо ей така на базик и то става пример а дано да паднеш и човека на който съм го казала пада или много се стреснах когато казах на бившия ми приятел да се блъсне с колата и той се блъсна, също бях казала всички Хонда в Мъглиж да се блъснат и всички, които познавам от там и карат Хонда се блъснаха поне веднъж.

Започвам да се ужасявам в началото си мислих, че е съвпадение, но взе да става прекалено често! Сънищата ми започнаха да се сбъдват думите ми стават реалност може да е след известно време, но става.

Познавам времето и връзките на хората! Ако имат някаква дълга връзка и аз казвам имам чувството че ще скъсате и ще станат големи разправии и то става точно така както съм го казала Не знам какво е това и защо се случва точно на мен.

Дори преди като бях по - малка ми се случваше както си вървя и говоря изведнъж да се отнеса сякаш в друг свят и виждах само един силует и бяла много бяла ярка светлина след което, ако не се подпра на нещо припадах. Сега се случва по рядко, но за сметка на това започнаха други странни неща. Някой да ми кажи какво е това и не не съм луда и не си въобразявам, защото когато спа със някой и той чува гласовете
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 6
50
41
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
JHetfield
JHetfield
07.10.2013 18:12
Имаш прекалено силна енергия между теб и космоса. Предполагам, че знаеш, че когато си помислиш или кажеш нещо, то се случва рано или късно. На обикновен човек му трябва много време, явно при теб е много по-силно. Донякъде това се нарича вещерство, но няма нищо общо според мен.. има такива хора, които ги е страх от собствените им думи или мисли, защото те винаги се сбъдват, дори и сънуват пророчески сънища както е и при теб. Всяка дарба е за добро и лошо. Гледай да не мислиш лошо за хората, винаги мисли позитивно, за да се случват хубави неща. Послушай ме :)
1
0
eleonora
eleonora
07.10.2013 16:59
виж нямам си и на представа какво да ти кажа, но аз винаги съм вярвала в подобни неща и също така много искам и на мен да ми се случват да виждам или усещам необикновени,необясними неща,но явно си има определени хора за това аз лично много бих се радвала ама се запознаем и много съжалявам но незнам какво мога да направя...
0
0