Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Виждам черни сенки

Виждам черни сенки

Виждам черни сенки
Здравейте хора ще ви споделя нещо което ми се случи скоро. Да си призная се шашнах, защото такива неща не ми се бяха случвали отдавна имах нещо като затишие. Беше към 2:30-3 сутринта когато вече си бях легнала осветлението беше изгасено само телевизора работеше.

Започнах да виждам черни сенки и бяло (не знам как да го опиша. . по скоро нещо като петно което излъчва светлина) да преминават в стаята. Помислих си, че си въобразявам разбира се или ми се привиждат с периферното зрение, защото често ми се случва, но просто погледнах право към бялото "петно "и то просто си преминаваше от средата на стаята към вратата. Ядосах се на себе си (не знам защо) просто си казах "спри да си въобразяваш" и затворих очи. Не след дълго съм заспала, но се събудих по странен начин.

Вероятно всеки е имал онова чувство, че пропада надолу и изведнъж се събужда. . е аз нямах такова но се събудих така стреснато и подскочих с широко отворени очи. Някои от вас може би ще кажат просто не помниш да си го сънувала това падане, но тук ще спомена, че попринцип винаги помня сънищата си без изключения. Моля ви споделете вашите мнения по въпроса и не бих отказала някой съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,амулети,талисмани,защити,предпазване от негативна енергия,проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
2
Dimitrichka Dimitrova
Dimitrichka Dimitrova
12.02.2019 00:10
А да не би да си уморена недоспала или нещо такова
1
0
Барни
Барни
19.09.2018 22:52
Просто бъди позитивен до колкото ти мисли и ежедневие позволяват.
И аз съм имал сходни сънища и усещания,но само мога да ти кажа,че НЕгативни мисли хранят повече Негативност.
Не знам на колко години си и дали имаш някаква училищна,гимназиална или университетски проблеми,но просто бъди позитивен,старай се да не мислиш за лоши неща.
Ако имаш по-конкретни въпроси пиши ми,но ще отговоря утре сигурно.
5
0