Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Откакто се помня усещам присъствия и виждам момче

Откакто се помня усещам присъствия и виждам момче

Откакто се помня усещам присъствия и виждам момче
Моята история свързана със свръхестественото - започна преди много години. Откакто се помня имам чувството, че някой стои до мен наблюдава ме. . даже на няколко пъти преди време когато се прибрах видях едно момче стоеше на дивана и ме гледаше с присвити очи и когато мигнах изчезна, виждала съм нещо като черни облаци, които преминават през нас но не ми е правило голямо впечатление.

Докато в последно време се чувствам много зле - това чувство че някой е до мен е много по силно усещам го навсякъде виждам силует предполагам е това момче. . откакто това се засили ми се случват само лоши работи - блъснах се, колата изгасваше, засядах в асансьора и т. н.

Майка ми мисли че това момче се мъчи да ме предпази от нещо, но аз не съм много убедена не знам и аз какво да мисля. Всъщност си мисля че иска да ми каже нещо, но съм твърде уплашена и винаги когато стане нещо такова затварям сетивата си за всичко и се мъча да го отхвърля, знам че трябва да се успокоя и да видя какво ще стане но просто не мога- рефлекс . . . . някой някакъв съвет ? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.01.2019 10:24
Това не е демон, а духовен водач. И аз имам такъв като по малка ме плашеше щом ми се при виждаше, но сега знам че ми помага. Той е там само и единствено за да те пази. Просто трябва да се свикнеш, чувството за присъствие е заради него. Научи се просто да го викаш когато имаш нужда от него за да не се появява ей така от нищо то. Колкото и налудничево да звучи пробвай да си говориш с него щом го видиш, дори и на ум пак става. Неговата цел е само да ти помага.
0
0
ММирката
ММирката
13.01.2015 17:58
Да, демон е казва се Шизофрения
0
0
скиптичко
скиптичко
22.05.2014 17:48
Вземи светена вода освети и ако не си тръгне значи имаш абота не с кои да е а с реален демон тогава единственото което можеш да направиш е да помолиш светец да направи екзорсизъм на теб и на къщата ти ако пак не стане го направи пак но седмица преди екзорсизма се моли по 4 пъти на ден като ставаш още преди да си си опраеила леглото се молиш на отче наш после на обяд пак на отче наш после точно преди да започнеш да вечеряш и пак преди да си легнеш а ако живееш с някои нека и тои се мпли заедно с теб за да не се прикрепи демона към неговата душа
0
0
ss
ss
25.02.2014 17:40
Вземи осветена вода от някоя църква и поръси навсякъде в дома си.
0
1
desislava
desislava
16.02.2014 02:15
ти си като мен същото сеслу4и с мен но духътбеше моми4е аз първия пъткато я видях изпищях втория път само запо4нах да треперя а третия просто седнах до нея и я питам какво иска от мен тя ми каза исках да се оверя 4е си добре но аз не й повярвах 4етвъртия път й казах е добре а сега бягаи от тук!
и така тя ме остави и ти поговори с мом4ето и ще разбереш какво иска е 4аос!!!


Десито08
2
0
mihala
mihala
15.02.2014 18:06
Не искам да те плаша, но не ми допада това момче, пък и тези черни облаци, които минават през стаята.Остава да чуваш и някой да вика кръв .Нещо недобро може да се случи.Отиди и се моли за здраве в църква.Ако имате скоро починал раздай за бог да прости.Бог с теб.
3
0