Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че душата ми излиза от тялото и се връща в края на съня

Сънувах, че душата ми излиза от тялото и се връща в края на съня

Сънувах, че душата ми излиза от тялото и се връща в края на съня
Бях много изморена и си легнах да подремна за 2 часа. Сънувах, че се събуждам, в същата стая съм, все едно наистина съм се събудила. . . станах и когато се обърнах видях спящото си тяло, точно в този момент изведнъж се озовавах на друго място ( когато искам да размишлявам си имам място където се осамотявам ).

Та озовах се на това място и едно момиче (което мисля не познавам) започна да ми говори нещо, но не помня какво. След края на разговора ни, отново се озовавам в стаята, в която спя и се опитвам да легна върху тялото си, започнах да усещам крайниците си. . .

Събудих се (но в съня си) опитах се да стана но не можех(движех краката и ръцете си, но не можех да си мърдам главата. . сякаш беше парализирана, затворих очи и усещах как излизам от тялото си и отново стоях в стаята и гледах как спя след, което отново легнах в тялото си. Този път наистина се събудих и главата адски много бе болеше за около минута. . . после болката изчезна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Елица
Елица
25.09.2013 15:59
Не се страхувай от това. Нарича се астрално пътуване. Напълно нормално е и докато си извън тялото си няма какво да ти се случи! Прочети повечко за да си спокойна. :)
2
0
Меги
Меги
25.09.2013 15:36
Това не е сън, а най-нормално и често срещано явление, което както виждам малцина знаят. Това е да излезеш извън тялото си, но не напълно. Част от душата ти остава в тялото за да го поддържа живо. (Дори и в живота душата не е напълно в тялото ти, част от нея я оставяш във духовния свят, а другата част я взимаш със себе си. Взимаш толкова в зависимост какъв и колко труден ще е живота ти.) Също така твоята душа е свързана към тялото със нишка. Както бебето е свързана към плацентата с пъпна връв. Ако тази нишка се скъса се прибираш у дома. Тоест настъпва смърт. Не е нещо страшно. При повечето се случва случайно, иначе можеш по собствена воля да излезнеш извън тялото си. Честно казано ти завиждам, защото от доста време се мъча да излена от тялото си, но все не успявам. За повече инфорамция ти препоръчвам да прочетеш книгата "Извън тялото - Михаил Радуга". Ако имаш други въпроси можеш да се свържеш с мен, чрез скайп мегит0_97 (на латиница). :)
2
0
Mia
Mia
25.09.2013 01:26
Не искам да те плаша, но съществува един доказан факт, понякога когато хората спят може сърцето им да спре а секунди. Ако ти на някой му се е случвало като спи да сънува че пада от високо и да се събуди със силно разтуптяно сърце. Ако не се събудиш навреме сърцето ще остане спряно. Може това да е същото. А може и просто кошмар. Не искам да те излъжа с хипотезата си.
2
0
200
200
19.09.2013 17:22
Много филми гледаш.
0
0
Венцислав
Венцислав
19.09.2013 14:28
Както си въртя страници и видях историята ти, мислех че съм единствен на мен ми се случи нещо бодобно на 20 декември 2012 година, Както си спях и сякаш някои ми светеше в очите с много силен фенер нали знаете как се вижда когато си с затворени очи и ти светят, чувах някакви жужения пулсираики неможех да мръдна не можех да се отворя очи нищо не можех да направя да се движа мислех си че ще умирам или подобно изведнъж много силно болка сякаш се оделям от тялото и леко се издигам но това беше само за няколко секунди и отново силна полка и когато отворих очите си станах от леглото изключително се страхувах неможех да си го обясня незнам санувах ли, погледнах часовника беше 3:30 някаде и стоях до сутринта и все още немога да разбера сън ли беше, само това си спомням. случвало ми се е да чувам това жужене толкова е силно и не обяснимо.
0
0
Антония Р.
Антония Р.
16.09.2013 17:39
Важното е този сън да не се повтаря, защото изглежда доста те е изплашил.
0
0