Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам момиче и голяма битка

Сънувам момиче и голяма битка

Сънувам момиче и голяма битка
Добро утро! Реших да споделя съня си с Вас, защотото вече съм в безизходица и не знам какво да правя. Надявам се, че някой от Вас ще успее да ми помогне.

От три дена сънувам някакво момиче, но сънят ми не стои винаги на едно място, а всяка нощ търпи развитие.
През първата нощ сънувах, че съм на пл.Съединение в гр.Пловдив и както вървя се блъскам в някакво момиче.(Високо, слабо, с къса руса коса и кафяви очи).

През втората нощ сънувах, че с нея сме пред Военния клуб отново в гр.Пловдив. Изведнъж нещо става и се прехвъряме пред някаква къща, а пред къщата кола с отворен багажник и момичето пренася куфари, след което ме прегръща, целува и тръгва на някъде.

През третата нощ сънувах, че съм пред някакъв голям пазар, но в Средновековието. Изведнъж момичето идва и ме прегръща, а продавачите изведнъж изкараха някакви листове и се разбягаха и когато се обърнах видях войници (Но не като сегашните, а с копия, лъкове, мечове, щитове и ризници).

Хванах момичето за ръката и побягнахме заедно с търговците. Изведнъж се качихме на нещо като висока сграда, но аз бях облечен като войниците, търговците също, а момичето, държах за ръка. Но протвниковите войници започнаха да слагат стълби и да се катерят по сградата.

Бутах стълбите, но идваха все повече и повече. Момичето все едно ми говореше и ми сочеше ъгъла. Там имаше лък и стрели. Взех ги и започнах да стрелям и когато погледнах надолу видях един от най-добрите ми приятели, който е от врага. Аз просто нещо му показвах, но не помня какво.

След което противниковите войници се качиха на сградата, отново посочих, но този път на момичето, за да бяга и да се спасява, тя отново ме прегърна и целуна, и избяга. Малко след това започнах да си правя път като избивах потивниковите войници, за да избягам и аз, и да намеря момичето.
Успях! И отново бяхме на мястото откъдето започна всичко... пл. Съединение в гр.Пловдив. Бяхме седнали на пейка - прегърнати.
Моля Ви, ако някой знае или предполага какво означава всичко това, да помогне!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Petar
Petar
17.07.2013 21:07
Ами всъщност наистина има момиче, за което се боря.
0
0
miss981
miss981
17.07.2013 01:59
въобще не ме бива в такива но мисля че може би ще има момиче за което ще се бориш и накрая ще е твоя :д отново казвам че не ме бива но така мисля :)
0
0
Одесос
Одесос
16.07.2013 22:25
А няма да помогне, просто там има подобно момиче на това, което описваш и води големи битки. Всъщност не са само битките де, просто ти казвам, че е подобен на съня ти.
0
0
Petar
Petar
16.07.2013 21:34
Не съм го гледал, но ако ще ми помогне да разбера какво значи всичко това ще го гледам.
0
0
Одесос
Одесос
16.07.2013 20:09
Йееее!Гледал ли си филма "Съкър Пънч" на български "Измислен свят"
С Емили Браунинг е.
0
0