Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Приятелство между момче и момиче?

Приятелство между момче и момиче?

Приятелство между момче и момиче?
Здравейте!

Имам едни наблюдения, за които, честно казано, ми се иска някой да ме разубеди.

Открай време съм се разбирала повече с момчета и съм имала повече момчета за приятели, отколкото момичета. Била съм част от доста и различни компании. Но винаги се случва така, че като си намеря гадже и всички т. нар. приятели се изпаряват или започват да злословят зад гърба ми. Хора, с които до вчера сте се чували всеки ден и сте излизали, изведнъж започват да се държат лицемерно и грубо.

Лично аз намирам това за доста странно и не мога да разбера причината. Мислех си, че може някои да са ме харесвали и това че съм избрала друго момче да е причината за подобно поведение, обаче това може да важи за 1-2ма, но е изключено да важи за всички.

Та кажете ми вашето мнение, защото на мен лично ми дотегна да бъда игнорирана, само защото си имам приятел. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Sunny
Sunny
22.04.2015 11:32
Съществува, но повечето случай единия има чуства към другия, но има такова приятелство и винаги може да разчиташ на противоположния пол повече дори и от най-добрите ти приятели/ки
4
0
Cvetelin Popov
Cvetelin Popov
21.04.2015 16:19
важен е подхода, аз лично имам много добри приятелки, който дават душа и сърце за мен, така че човек дава това което иска да получава, и нямат скрити чувства, тъй като по образование съм психолог и често решавам проблемите им, който са от психически до физически, тази признателност, няма как да има задна умисъл :)
4
0
maria
maria
21.04.2015 13:16
Не могат да са приятели мъж и жена! Защото почти винаги другия има тайни чувства които се бои да признае,и затова ти е предложил приятелство! Не се лъжете и не се самозалъгвайте, приятелство между мъж и жена няма! Ако са малки деца е друго, манички дечица но и децата и те имат чувства.
9
3
Довод срещу теорията ти
Довод срещу теорията ти
22.04.2015 02:41
Току-що ми заяви, че аз не съществувам. Да, аз съм имал повече от една приятелка от женски пол, с която взаимно нямаме намерение нито да се чифтосваме, нито да се женим и да живеем заедно. Е, съществувам ли или да?

П.С. Категоричността я запазете за извънземните и съществуването им. Те поне не са се залетели да идват, за да ви оборят. Мислете за бъдещето, когато заявявате, че нещо е невъзможно! Искаш ли телефони и адреси, за да провериш дали споменатите от мен са ми приятелки и нямат чувства към мен или ще си вярваме? И не започвай с "изключение от правилото...", защото според теорията ти такива няма и аз трябва да съм дете, а на 27 години не се чувствам като такова, а и обществото не ме приема така.
6
0
Линка
Линка
21.04.2015 12:36
Ти сама си отговори на въпроса - вероятно те харесват. Другия вариант е просто да е отминало времето ви за приятелство...
4
1