Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моята битка с дявола

Моята битка с дявола

Моята битка с дявола
Вече съм споделяла тук, че от дете сънувам дявола и това е така и до днес. Сякаш водя някаква битка с дявола на сън. Понякога нищо интересно не се случваше, понякога аз го "биех по точки ".

Но последните два съня бяха особено страшни, сякаш вече ме е победил. И така и не можах да разбера с какво толкова ме е уплашил, та не му се противопоставих както винаги правех досега.

До снощи когато сънувах едновременно страшен и странен сън, за който бих искала да ми помогнете в разтълкуването му. Сънувах, че дявола е дошъл в дома ми, стоеше до вратата и ми каза, че вече всичко свърши време е да вземе душата ми.

До сега не се бях плашила толкова от сън, както от този. Аз на сън започнах да ръся със светена вода и да се моля на Христос. И той наистина дойде. Дойде за да ме спаси.

За втори път през живота си сънувам Христос. Изгони дявола и ми каза, че съм свободна и няма от какво да се страхувам.

Сякаш планина се стовари от плещите ми. Но имам странното усещане, че това не е края. Знам, че има още.

Надявам се, че ако имате мнение, ще го споделите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 6
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
anihahaa
anihahaa
26.01.2015 22:11
Мм аз попринцип не съм го ссънувала но го усещам че е там и ме наблюдава. Знам че е там но не го виждам. Само виждам номера 666 върху някакви пръсти върху ръцете на любимите хора. Дори една вечер сънувах, смеха му и някакви хора пищяха. Но когато се събудя винаги ми е гадно боли ме глава.
Стана въпрос и за контролиране на сънищата. Ам аз мога да го правя но мисля че не можем да победим Дявола в сънищата си .
2
0
krisi
krisi
24.02.2012 10:42
Аз знам едно решение.Може да е малко трудно,но трябва да се
опиташ да контролираш съня си - да става това което искаш.
0
1
Алекс
Алекс
20.02.2012 16:24
Според мен е щяло да ти се случи нещо лошо, но Бог те е спасил и сега всичко ще бъде наред. :)
1
0
TeoShamSher
TeoShamSher
19.02.2012 15:22
Аз съм на същото положение винаги водя война с Дявола и с неговите демони, колко пъти ме е ял пред кръста на Исус в Църквата, и ме е въртял с главата надолу, даже вчера го сънувах, че е в моята стая и обикаля около мен и изведнъж скочи да ме души. За разлика от теб не съм виждала Христос в сънищата ми обаче ми е свидетел, че без Ангела ми хранител съм просто за никъде, ако не е той да ме връща и спасява.

Може би трябва да обърнеш внимание на поведението си, как се държиш с околните, със себе си, изобщо на това как виждаш света около теб, не знам...
ако имаш някакви пороци може би те символизират демона.. така го разбирам аз, а и от личен опит.
0
1
JP
JP
19.02.2012 14:04
Това е подсещане, че през живота ти предстои борба срещу дявола. Но дявола не е глупав и не представлява нещо като козел с рога, може първоначални данни за него да получиш от Стария завет, където в началото става борбата за златното руно и другите атрибути, които Сатанаил открадва...
0
0
и
и
19.02.2012 10:58
Споко щом Христос ти е казал.
Надали е неосведомен или пък лъже :)




0
0
Ели Граменова
Не е глупост просто споделям какво сънувам ..
0
0
Свилен Киров
Свилен Киров
18.02.2012 13:32
Тфа е огромна глупост и пълна измислица.Не пълни главите на хората с некфи глупости. Ако ще пишеш нещо нека е истина!!! :@
0
2