Духове

Духове
Здравейте,искам да ви попитам за съвет! Мисля,че има духове в входа на една приятелка.Нека да ви разкажа.

Преди 3 дена беше хладно времето и аз,моята приятелка и брат ми бяхме в въпросния вход. Ние си говорихме, но чух някакви стъпки, но най странното е,че бяха точно 4.Помислих си че ми се причуло и не казах нищо. След един час си тръгнахме.

На другия ден бяхме цял ден заедно аз и приятелката ми и аз престраших да й кажа за случилото се, а за моя изненада тя ги потвърди стъпките.

Тя ми каза,че през нощта нещо като бяла сянка минала през угасения й телевизор тя не обърнала внимание и продължила да спи. вечерта попитах брат ми просто ей така дали е чул вчера стъпки, а той каза че ми се причуло и че нищо не е чул.след 2 дена след случката стана нещо нещо интересно.

отново време то беше студено и аз и моята приятелка отново бяхме в входа тогава седнах на стълбите за малко но някой извика асансьора и аз се стреснах и станах а приятелката ми се засмя и аз след нея.мина се време и асансьора пристигна първия етаж преди да заговори един възрастен мъж ясно чухме и двете ръмжене и бързо излязохме.

Мина се време и пак влязохме,но чухме пак стъпките но все едно някои си жули краката от стълбите и се стреснахме. Поинтересувахме се дали е имало някакви смартни случаи в ж.к Дъбника но не отрихме .

Поразпитах я приятелката ми тя ми разказа за починал човек с който не били тя и семейството й в добри отношения. тя ми разказа че от осмия етаж се чувало местене на предмети ,ходене докато апартамента над тях нямало никой.

Никролога на починалия мъж го няма.Е ,какво миските дали са духове или си въобразяваме. какво мислите.дайте ни съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#200533
Може би обича деца.И иска да се свърже с вас,да ви каже нещо.Мисля,че духовете не знаят че не ги чуваме.Но може да греша.Може би е самотен.Пробвайте да се свържете тайно.Духовете на Земята попринцип са самотни или имат несвършена работа.Аз лично имам такъв вкъщи.Вечерта ме посещава до леглото понякога.И аз малко се стряскам.Аз съм на 11 и се казвам Елена.
0
0
Бибката1
Бибката1
27.08.2013 21:19
А може и да се опитва да ви сплаши и да не ходите там щом сте чули ръмжене значи не ви желае там. П. С. и между другото се пише нЕкролог, а не нИкролог.
1
0
Aleksandur
Aleksandur
01.07.2013 17:01
Може и да има нещо, но щом не се опитва да ви навреди не мисля,че има проблем.
Опитайте се да комуникирате с него, може би иска да ви каже нещо.
1
0