Усещах духове

Усещах духове
До преди няколко месеца усещах духове, най-вече в къщата, където живея. Когато си бях в стаята, усещах присъствие и имах чувството, че някой ме наблюдава. Виждах някакви петна по стените и някакви врати, също и Иисус Христос.

Когато бях в банята, особено като се къпя, като си затворех очите виждах Бог, някакви кръстове и ковчези. Беше ужасно! Когато пък бях в спалнята на родителите ми, ми се привиждаха някакви хора и починалата ми баба, особено в огледалата ( там има 3 огледала, едното от които е над леглото на нашите).

В хола най-много ме беше страх да влизам, тъй като там винаги е тъмно и мрачно, има снимка на баба ми и дядо ми и винаги там като вляза, усещам, че има духове.Веднъж ми се беше привидяло нещо бяло, което мина през хола, беше не като човек, нямаше крака, движеше се във въздуха и беше много странно. :x:

Нашите, разбира се, не ми вярват, затова спрях да им говоря на тази тема. Имам нужда от коментари и моля всеки, който прочете това, да остави коментар! Ще ви бъда много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Алекс
Алекс
15.11.2011 17:12
Може би някои родители наистина вярват в тези истории, но повечето не искат да повярват или казват, че не вярват, за да не вярваме и ние, децата. Но така само показват колко не ги е грижа за това дали ще живеем спокойно или всеки ден ще бъдем в страх, когато сме си вкъщи. Благодаря за коментара на таня, а колкото до дъщеря ти, кажи и да не се страхува или най-малкото да се опита да поговори с тази жена и да я пита какво иска. Самата аз не мога да говоря с духове, защото тогава бих получила удар, но може това видение да е следствие от скорошна злополука или загуба на близък човек - аз най-добре знам това. Успех и на теб!
0
0
таня
таня
14.11.2011 20:35
Здравей Лори не е вярно, че родителите не вярват на тези видения, но ни е по-лесно да не обръщаме внимание на тези неща,защото не можем и ние да си ги обясним. Моята дъщеря ми разказа, че вижда някаква страна жена, която я плаши много, но не знам и аз какво да и кажа и какво да направя, така че ти вярвам.
0
0
ивелина
ивелина
13.11.2011 20:25
Родителите никога не вярват на такива истории. Аз имам чувството, че моята стая буквално прелива от духове. Казах на нашите и те ми викат, че е заради въображението ми, а то си е доста голямо.
0
1
Ivetoo
Ivetoo
08.11.2011 14:47
Духове има, но също така има и енергийно влияние от електро уредите, което ни създава чувства на подтиснатост, паника, безпокойство и т.н.. Имам предвит, че понякога като си в стая и усещаш страх, не е задължително да е от духове. Особено на място което, няма починал.
0
0
Алекс
Алекс
03.11.2011 23:44
Благодаря на всички за отделеното време.:)
0
0
Ив
Ив
22.10.2011 20:26
Здравей Лори! Ами честни казано и на мен са се случвали странни неща, но не като твоите. Виждала съм понякога бели петна по стени и даже ми се е случвало да усещам студенина покрай себе си. Но мисля, че не трябва да се страхуваш от тях и много много да не им обръщаш внимание.
0
0
Илко2
Илко2
17.10.2011 16:21
Има духове. Те са там някъде, но има. Когато моят дядо почина и аз както и обикновенно седях в стаята, където той почина и над леглото имеше огледало. Беше тъмно през Декември и родителите ми бяха на гробиштето, но когато се огледах в огледалото и казах: Дядо, искам да те видя, нещо в съзнанието ми се замъгли и изведнъж видях как дядо ми седи отсреща на креслото. Аз се изплаших, но все пак му казах 2 -3 изречения. Той както винаги мълчеше. Но хората казват, че когато дух мълчи, значи е истина, а не както родителите ни казват "Глупости! Как Си Видял Дух!!"Това се случи на 15 Декември 2009 г. Но случилото се в този ден ще ми остане спомен за винаги, докато и аз не отида при мъртвите.
0
0
.....
.....
16.10.2011 08:58
Оф, аз до сега не съм виждала духове. Не знам дали съм ги и усещала, но със сигурност има.
0
0