Сънувах духове

Сънувах духове
Отдавна имам фобия, че има призраци в къщата, не знам дали това е вярно, но този сън породи усещането ми.

Бях вкъщи сама в тоалетната, която води до тавана. Влязох да си свърша работата и тъкмо седнах и се настаних, и едно момиче се настани до бойлера.

То беше странно и имаше пъпки по цялото лице, дълга черна коса и кафяви очи. Дори и в съня я гледах странно, а когато си го припомням, нямате си идея. Но после някак я познах и започнах да говоря с нея.

Попитах я какви са тези пъпки. Тя каза, че е алергична към котки, а притежава такава. По това време ми казаха, че съм алергична към котки и ми изписаха мехлем. Аз й предложих да използва него и някакси ми попадна тубичката в ръцете.

Аз й го показах. После я попитах къде живее, тя ми каза на тавана на нашата къща. После отгоре се чу вик:
- Не говори с хора! -и от там се показа една сърдита майка с много нацупена физиономия.

Май с детето сме се виждали тайно. После майката изчезна. После с момичето решихме да си показваме котките, аз взех моята(аз наистина имам) и след това всяка се прибра в къщата си.

Малко се чудя на този сън, но все пак малко ме дострашава когато си спомня. И нейното семейство беше също като моето, но не и знам името. Как не се сетих да попитам ? В живота винаги питам как се казват хората.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#175445
ами може да е била дух на много мило момиченце и може би иска да сте приятели завинаги а относно майка и сигурно е била кисела жена преди да умре xax
0
0
Коте боте
Коте боте
06.04.2015 13:47
Говорила си с дух очевидно.
0
0
mary
mary
27.03.2011 12:59
Това, че си сънувала духове означава, че скоро време ще развиеш някаква дарба. И аз сънувах духове наскоро, но не говорех с тях, те само говореха, но е на хубаво, не се плаши.
0
0