Снимах духове

Снимах духове
Ето какъв ми е случая. Всяко лято ходим с мама и тате на селото на прабаба. Това село е почти запустяло и никой не живее там, то е едно занемарено в планината. Та ходихме и това лято там. Разтоварихме багажа и др. неща и с мама решихме да се разходим. Взех си телефона и реших да правя снимки, защото селото има хубава природа.И започнах да снимам. След два месеца си разглеждам снимките в телефона за да трия някои и една ми хвана окото. Гледам снимката (На нея бях снимала малко от една къща, поляна и горичка) И забелязвам близо до едни дървета две фигури :x: Едната много добре приличаше на мъж с нещо като роба, колан през кръста и шапка. Ръката се личеше ясно, стъпалата всичко, до тази фигура имаше нещо много странно...приличаше ми на забулен човек все едно си беше сложил кърпа на главата. И двете фигури бяха застанали в такава поза, че все едно си говорят. След като ги забелязах още нещо ми хвана окото. Точно срещу една къща имаше нещо като мъглявина(нали знаете както ги описват по филмите)С човешки ръст и тн., но не се личеше лице или крака и ръце. Показах снимките на майка си. Тя отначало предложи, че двете фигури са пънчета на дървета...но толкова бели пънчета никога не съм виждала, а брези и тополи(те нали бяха бели) не съм виждала там. Майка ми предложи да кача всички снимки на компютъра да прегледаме за още такива неща . И намерихме 4 дух . На тази снимка бях снимала мама как ходи по един път. До нея имаше къща. Загледахме се с мама в снимката и на покрива имаше лице. ЛИЦЕ.Приличаше ми на лице на възрастен човек. Имаше очи, нос,уста абее всичко нужно за лицее Гледаше някак отчаяно. И така....между другото мама и тате имат по особени случки там като са ходели сами. А пък Прабаба ми твърди даже, че на 1 етаж на нашата къща се е настанил зидар със синя престилка, четка...куфар Даже разказва, че някакви младежи си минавали напряко......през къщата. Но тя не мисли, че са призраци. Та така разказах ви и ще ви помоля да ми кажете какво да правя със снимките :wink: да ги публикувам ли в интернет... към някакъв спец. ли да се обърна . Знам, че ще има коментари от сорта: ти си лудаа, направила си фотошоп, духове не съществуват и др. И така извинете за дългата история ама трябваше да си излея душата. Благодаря Предварително :kiss:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 18
59
45
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Виктор
Виктор
06.05.2014 22:19
Моля те прати ми снимките на лично в фейсбук,пиша се Виктор Якимов и снимката ми е на Селена Гомез
0
0
акекс
акекс
05.05.2014 10:25
Прати ми ги по феисбук пиша се доналд дъг. Аз ти вярвам защото много случки са ми се случвали. Примерно вчера накарах брат ми да загаси телевизора а на него не му се ходише и след някъде 30 секунди се изгаси сам. Така ме прати ми ги моляте.
2
0
алексиа
алексиа
22.07.2013 00:25
здравей ...качи снимки ....така ще е по добре ..да видим и ние ....ок
0
0
Елла
Елла
07.05.2013 21:30
Здрасти,
Аз лично ти вярвам за снимките, духовете и т.н. Вярвам ти най-вече защото баба ми преди около 10 години имаше къща в това село, която след като напусна стана странна. Разни предмети все бчха счупени и всеки път когато баба ми се отдалееше от къщата за да замине нанчкъде по една керемида или тухла падаше от сградата сякаш самата тч плачеше. Сега е само еда съборетина до горичката можеш ли да ми опишеш как изглеждаше къщата. Може да е къщата на баба. Забравих да спомена , че в тази къща почина дядо ми. Може това да си видяла. Моля те пиши ми и ми прати снимките на мерси предварително
Елла
1
0
Викки
Викки
11.02.2013 18:10
Моля те качи снимките :)
0
0
Mimata_
Mimata_
03.02.2013 17:19
Уха това е страхотно!Но защо не качиш снимките.Аз вярвам,че си ги снимала.По добре наистина ги качи.
0
0
jenitoto
jenitoto
23.01.2013 16:30
КАЧИ СНИМКИТЕ И АЗ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ НА ТЕМА ДУХОВЕ :)
0
0
Maria 28
Maria 28
19.01.2013 20:41
Анастасия,след като прочетох исторята ти се разрових в нета за въпросното село и открих,че името му идва от миналото.Едната версия за названието Кожинци и два от там,че по времето на турското иго в селото били одрани кожите на трима турци злодеи.Друга история разказва,за невъзможната любов на момче и момиче.Вследствие за наказание,момчето било одрано живо.Това ме накара да се замисля.Не мислиш ли че има връзка с това.Зловещата смърт,както и нелепата са честа причина за скитането на духовете в нашия свят.
Четох също,че в близост се намират скали,както и две пещери.Ами ако има смъртни случай -предимно скали и пещери са зловещи туристически обекти достойни за съмнение.След това съм склонна да ти вярвам и без снимки,но ако не качиш ще потърся нещо в интернет.
0
0