Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Постоянно го сънувам ..

Постоянно го сънувам ..

Постоянно го сънувам ..
Здравейте ,
постоянно сънувам момчето ,което харесва .. Не е всяка вечер ,но доста често ,сънувала съм дори ,че се целуваме натискаме .. какво трябва да означава ?. Чувствата ми към него са много силни ,но той не ме харесва .. приятели сме ,излизаме напоследък по - често ,но мисля ,че той само ме използва .

Често го хващам в компанията на някой мои приятелки .. Те знаят ,че го харесвам дори и той самия знае ,но прави разни неща така ,че да ми е гадно ..

Разни неща .. в смисъл - целува се с тях ,обарва ги какво ли не .. някой ми казват ,че само се подиграва така с тях ,но аз не знам на кого да вярвам . Няколко пъти ме е целувал по бузата .. аз него също .. Но това не е от значение особено . Ходихме на една почивка с преспиване .. там бях пийнала и му казах ,че го обичам ,но явно той не ми повярва .

Проблема е ,че аз много го обичам ,не го харесва .. просто го обичам не знам как е възможно защото ми причинява много болка ,постоянно . Постоянно му ходя по задника ,водя го на разни развлечения ,купувам му почти всичко . Той даже си има приятелка .. Казва ,че била сериозна връзка ,но не е така .. смисъл ,че се натиска с много момичета .

Аз самата не мога да го преодолея ,вече година мина от както съм хлътнала по него . Излизам и с други момчета ,опитвам се да го накарам да ревнува ,но не мога .. колкото и да ми прави гадно аз не мога да спра да обичам . :х
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Ив
Ив
25.06.2013 18:11
Момиче, той те използва, водите насам на там да му плащаш сметките, докато той се забавлява. Човек ако те харесва никога не би постъпил така.
Съвет: Колкото и да ти е трудно отдръпни се рязко, от изведнъж не му пиши не му звуни, не му вдигай, не му отговаряй се едно не съществува. Ако изпитва нещо към теб ще си проличи, ако ли не ще му е все тая. Даже си има и приятелка... замисли се какъв човек обичаш и дали той си заслужава. Сега може да нямаш ясна преценка ама съм сигурна, че след време ще се чудиш на акъла си. Пробвай съвета ми. По добре веднъж истината и да боли, отколкото време пълно с лъжи.
0
0
Lexi
Lexi
25.06.2013 13:08
защо му вървиш по-задника често се случва ако момче дразни момиче да я харесва кажи му какво изпитваш а ако той не изпитва същото не се тревожи има много риба в морето
0
0