Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не го познавам, а го сънувам постоянно

Не го познавам, а го сънувам постоянно

Не го познавам, а го сънувам постоянно
Здравейте!

От известно време насам сънувам поредица от сънища, които на пръв поглед нямат абсолютно нищо общо един с друг и връзка между тях не съществува. Обаче, има един елемент, който се повтаря във всички тези сънища. И това е появата на един непознат за мен мъж. Висок, светлоок и със светла коса с рижави оттенъци.

С надеждата да получа някаква насока и възможно най-точно тълкувание от читателите на тази статия, накратко ще преразкажа различните откъси от сънищата си, в които съм го виждала.

Първия път когато го забелязах, беше докато се разхождах из някакъв плаж в съня си. Ходейки в различни посоки, се разминаваме. Вървейки, той четеше някаква книга, навеждайки ме на мисълта, че не ме е забелязал.

Втория път бе в сън, в който се намирах в непознат за мен град в нощно време. Носейки два куфара в ръка, вървях по навлажнените от дъжда улици. Въпросният мъж се появява от нищото в собствената ми кола, предлага ми да ме закара до летището. Съгласявам се и това се случва. След кратък път стигаме паркинга на летището. Той ми смъква куфарите от багажника на колата, целува ме по челото и ми казва “Ще се видим пак в скоро време”.

Именно това стана в третия ми и последен сън, където го виждам, който бе от снощи.

Намирах се за пореден път в непозната за мен дестинация. Красотата на това място бе несравнима - приличаше на малко, скромно южноиталианско селце на брега на морето. Бях седнала в едно от кафенетата край плажа, пиех кафе и се наслаждавах на прекрасната гледка. Изведнъж мъжът идва при мен, прегръща ме, целува ме по бузата, след което сяда на отсрещния стол на малката двуместна масичка. Той ме поглежда и ми казва “Радвам се, че пак се виждаме. Как си? ”

Събудих се преди да успея да отговоря.

Този мистериозен човек не мога да го оприлича на никого, когото вече познавам. И ми е странно как всеки път, когато го видя, ме обзема чувство за спокойствие. Понеже ако изключим тези три и няколко други сънища, в преобладаващата част от времето съм тормозена от нечовешки кошмари.

Благодаря за вниманието и с удоволствие ще чакам да прочета отзивите ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
23.08.2019 19:14
Чувала ли си за сродна душа? Всеки човек има такава,но хората които имат късмета да срещнат свойта половинка са може би по-малко от процент. Такъв тип връзка е неразрушима и безусловна. Може би това е твоя човек и на коментиращата долу също. Щом се чувствате спокойни...във вас е отговора. ;)
1
0
dragonfly00
dragonfly00
16.07.2019 16:26
Здравей, аз също от 12 годишна сънувам един и същ образ, но никога не му виждам лицето просто знам, че винаги е същият човек. Винаги сънувам, че ходим по почивки заедно или на някакви красиви места и аз винаги се чувствам в безопастност в неговото присъствие. След като съм го сънувала през целият ден имам странно чувство, нещо като дежа ву. Винаги, когато се запозая с някое момче мисля, че е той, но никога не мога да изпитам онова чувство, което изпитвам когато съм с човекът от съня ми и по това си правя извода, че не съм го открила все още
4
0