Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Защо постоянно сънувам духове?

Защо постоянно сънувам духове?

Защо постоянно сънувам духове?
Защо постоянно сънувам духове?
Наскоро сънувах, че съм в ада - имаше дълги коридори, големи врати имаше огън, които ме преследваше и следвах една светлина която ме измъкна от там всичко беше много реално то всичките ми сънища са като реални.

Но не мога да разбера защо сънувам духове толкова често че все ме преследват или ги гоня и винаги са със черни дупки и са много реални и осъзнати сънища имам.

Сънувам духове от дете и всичките сънища ги помня дори сънувах окото на Ра в една гробница това нормално ли е ?

Или е някаква дарба?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Paris
Paris
20.09.2019 21:13
Здравей, изобщо не слушай онзи коментар! Разбира се,че е дарба! И дори в библията се е казало,че все повече хора ще имат дарби. Най-вероятно си човек индиго, или кристал, и от там идва всичко. Те първа вратите ще се отварят и ще се разберат много пазени тайни. Но те съветвам, да прочетеш за индиго хората и за кристалите, или по-просто казано седмицата раса. Искат или не седмицата раса идва, да промени системата и мирогледа на другите. Не се чувствай виновна за нищо, приеми съдбата си, може да си избрана за нещо.
2
0
Бубу
Бубу
04.09.2019 12:14
Нито чета нещо нито ги призовавам магии не правя и сатинска музика не слушам .....
1
4
Православен
Православен
03.09.2019 00:45
За съжаление не е дарба а заплаха за теб. Опитват се да те иплашат за да те накарат да им служиш, а Светлината те спасява. Помисли си защо така са се захванали с теб? Може би ги призоваваш или четеш нещо за магии и духове или слушаш сатанинска музика или държиш у вас някаква гадост?

Ето какво да направиш:
1. Ходи всяка седмица да палиш свещичка в църквата.
2. Вземи си светена вода наръси навсякъде във вас без банята и тоалетната и леглото си преди да легнеш да спиш.
3. Сутрин на гладно пий по една глътка светена вода и казвай кратка молитва, например: "Господи, Иисусе Христе, помилуй ме, грешния/грешната."
1
2