Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Казаха ми, кой ще спаси България

Казаха ми, кой ще спаси България

Казаха ми, кой ще спаси България
Здравейте, казвам се Елеонора и съм на 59 години. Вчера вървейки си по улицата, за да отида при една моя близка гледачка, тъй като имам проблем с едното ми дете, срещнах една жена, възрастна и дрипава, която просеше. Отидох до нея, за да и оставя 5 лева, за да си купи нещо.

Повдигна си главата и какво да видя, лице на младо момиче на около 20 години с неземна красота. Проговори ми....„Вие всичко си заслужавате, писано Вие е да си платите, спахте години и продължавате да спите, не виждате ли, не разбирате ли....“ Аз я попитах, за какво говори. Тя ми каза, ще умрете, ако не действате.... Попитах защо?

България умира, каза тя... Попитах, какво да направим? Има спасител, който знае и може всичко. Само той ще Ви спаси и ще попречи да Ви унищожат. Той се роди, когато планетите се обединиха заедно с луната и Вселената, на 13 число в ден четвъртък в съдбоностната 1986г. в Пловдив между 22ч. и 23ч.

Момче е, хубаво и незнайно, умно и необятно (нещо от този род ми каза), образован е. Запомних следното много ясно. Има хубави черти, най-правилното лице на Земята има кафява малка точка на лицето, дадена му от БОГ (вероятно петно, брадавица, бенка, някъде по лицето, не знам). Всичко знае то- за земята, хората и правителствата, обича езиците и народите....

Много е силен, само той може да се бори срещу Злото, той може да промени съдбата на всички, само ако Вие поискате... Открийте го.... Попитах как се казва (все пак не сме село, за да знам всеки все пак сме 7 млн., по точно Пловдив 450 000 души). Името е на човек, река и държава, много древно и изтрадало име, но велико и силно.

Ако го намерите и му повярвате и го подкрепите, само тогава той ще Ви помогне. Потърсете го деца, че лоши времена се задават.... Обърнах се за 2-3 секунди и тя изчезна. Отидох при гледачаката, разказах й и тя се хвана за главата и каза- „Щом идват на земята, за да ни предупредат, значи лоши неща ще станат.“ Попита ме да ли не разбрах нещо повече за това момче.

Казаха й че само това запомних. Като че ли имаше и още нещо важно, но все едно някой ми го изтри от мозъка, за да не го зная... Как да го търся? Откъде да започна? Какво да направя? Имам нужда от съвет и подкрепа.... Давам Ви данните, търсете. Мен ме е страх. Снощи тази жена ми се яви на сън и пак ми каза- търсете или погинете....

Събудих се и някой силно блъсна вратата на стаята ми, с климатик съм, нямам отворени прозорци. Децата се уплашиха много. Не знам, какво да правя... Нека всички търсим и го намерим това момче, да го убедим нещо да направи за нас. Може да ви се струва смешно и да ме мислете за луда, но децата са уплашени и ме е страх, какво ще стане... Не знам, откъде да започна- в регистър ли да търся. Кой ще даде информация? Нали всичко е тайна. Снимки да видим и т.н.
Помогнете, ако можете.........
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 18
56
45
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (80)

Изпрати
Йордан от Пловдив
Йордан от Пловдив
09.11.2013 14:51
Българско Царство може да има, само, кога се излезе от Европейският Съюз. Той е една нова формула на Римската империя, чиято цел е да унищожи националните държави и народите в тях. Това сега и става. Граници винаги ще има;))) безграничен е само Космоса, драги като естество на Бога и самият Бог. Граница винаги ще има, докато има еволюция, а еволюцията още не е свършила, за да се търси Безграничие. Тъй, че съвременната доктрина за безграничието - "Европа без граници" е най-коварната и вероломна доктрина за унищожение на националностите. Не страдам от либерализъм и глобализъм. Искате просперитет, искате да не бъдете унищожени и се надявате на мен - излезте от Европейският съюз. Това е първата стъпка. Без нея, няма смисъл да говорим за каквото и да е и да правим следваща. Ако има Европа, то тя ще бъде на Отечествата, където Българите ще бъдат равнопоставени с французите и германците, например. Иначе няма смисъл от нашето присъствие там. Вече бяхме в един такъв Съюз - СССР и видяхте какво се случи. Ако се надявате на мен, едно знайте - никакви Съюзи, България излиза от тях, и не влиза повече в никой друг! Започва самостоятелен път на развитие.
Колкото и да е болна Елеонора;))) онази, с която е говорила, не е болна;)))
8
3
alireza
alireza
09.11.2013 01:36
Ако не съм прав извинете ме.Но имам една огромно забелешка може и да смачкаш паплча но в политиката нете виждам съваршен.Границите се отмиват зада няма войни и да има единен МИР тоова е първа крачка на Европа.Същото ще стане с Азия Америка и целия свят.Грешно мислиш не забравяй,че не си сам неможе решения без народа да се вземат.Незабравяй ,че три лъва ще има в парламента.Бойко Борисов после ТуТ и Давид три като свещеният триъгалник.Ще пориш престъпници но световен дипломат ще е ТуТ а пък Бойко даде старт на някои неща Бог ми каза ,че се продал и отказал от божиите планове сега само играе задае вътре в парламента.
3
0
някой
някой
07.12.2013 11:02
Алиреза какво означава че духът на давид е превъплатен,2019 е годината в която нещата ще започнат да се случват
3
0
alireza
alireza
09.11.2013 00:53
Да ти кажа честно ,,Давид,,мисля че зад името Йордан стои една болна жена на име Елелнора.Да тази която пусна тази тема.Както и Вярващата всички сте една болна женица.Как така Давида загуби връзка с Боога и не пропуснали да ми кажеш нещо много важно.
0
4
Вярващата
Вярващата
08.11.2013 15:57
Аз вярвам, защото когато четох отзива на Йордан от Пловдив не знам защо изтръпнах цялата :)
2
2
Йордан от Пловдив
Йордан от Пловдив
08.11.2013 14:14
Аз съм. Щом Бог го е казал, как мога аз да лъжа и за какво. Но това не е важно. Искате да ви помогна? Добре. Първата стъпка е България да излезе от Европейският съюз. Знам, че няма да ви хареса, но вие много сте лъгани, а сте лъгани, защото сте изгубили Бог в сърцето си. Ако не бяхте го губили, никога нямаше да паднете в бездна, която да погуби Българската държава. За да имате цар като Давид, трябва да си върнете Лъвското Сърце. С овце на паша държава не се прави.
4
5
alireza
alireza
07.11.2013 19:38
Орфей държи законите от Моисей а ТУТ стои на трон.Виждасе през определен брой години в точна дата ден и нощ.БОГ ще прецени кой ще спасява може последният миг да се промени всичко.
0
4
alireza
alireza
07.11.2013 19:32
Давиде ти ли си.???Ще те опиша и без лъжи щото лъжеш пред БОГА.Висок 175 черна коса и доста си пълен набит в ремената. С чуплива коса .Това е описанието което БОГ ми яви.Ако си ти кажи не лъжи ,щото имам съобщение от Тут .Когато БОГ ви вика пред него да него наричаш страхливец щото е гневен на тези думи.Да ТУТ е сред живите е това виждам ОТ БОГА.Доказателството е в Странжа при Бастет има холограма на ТУТ И ОРФЕЙ.Бастет беше пророчица
0
0
Йордан от Пловдив
Йордан от Пловдив
04.11.2013 21:53
Алиреза:))) Не Орехово, а РА-хово, демек Слънчево на днешен български е името на селото. Викат, че РА-хово било турско име, но не е. Древнобългарско, сиреч, египетско е. Едно от любимите села ми е;))) Това лято бях пак там.
0
4