Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Казаха ми, че ще отида там горе за 5 минути

Казаха ми, че ще отида там горе за 5 минути

Казаха ми, че ще отида там горе за 5 минути
Привет. Искам да ви споделя съня си и ако може да ми кажете какво означава.

Сънувах, че отивам при една бабичка да ми налее вода и тя ми казва: Ела да седнеш тук.

И аз отидох и седнах при нея на пейката. Тя ми вика: Днес ти ще бъдеш за малко там горе(демек, че ще умра) за 5 минути.

Аз не и повярвах и го показах. След това ми стана лошо. Започна да ми пречернява и и казах да каже на приятеля ми, майка ми и на брат ми, че ги обичам.

След това ми мина. Станах и приятелят ми ме посрещна и му разказах какво е станало.

Моля ви се, помогнте ми да разбера какво ще стане.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
elli
elli
19.05.2010 18:55
Май не си ме разбрала. Или аз по - скоро не мога да обясня. Като ми каза, че ще умра за 5 мин., имаше впредвид, че ще се случи нещо и ще съм на ръба.
0
0
А.Б.В.
А.Б.В.
19.05.2010 14:40
Сега като гледам как съм го написала, без обяснения. Хаха. Под 5 минути - имах предвид, че ти е казано, че няма да умреш (само за 5 минути), но въпреки това ти се страхуваш. Когато си повярвала и започваш да се сбогуваш. Точно затова имах предвид, че ти се показва да не се страхуваш - защото ти е дадено време, което дори е супер малко - не е пет години примерно, 5 минути е. Но не съм го обяснила. Другото се надявам съм го казала по -я сно като връзки.
0
0
eli
eli
16.05.2010 09:49
Благодаря ти много за помощта.
0
0
А.Б.В.
А.Б.В.
15.05.2010 20:54
Важното в съня е там горе и 5 минути. Защо се страхуваш толкова много ? Какво е там горе - връзка с висшето ни Аз, духовна връзка. Петте минути те насочваш да не се страхуваш от непознати феномени и изобщо и по принцип от докосването със себе си. Водата също е проводник - тя е астралната енергия, емоционалния свят, връзката между Небе и Земя. Ти отиваш при бабата да ти даде тази връзка, но те е страх от последствията или от изпитанието по-точно, защото последствието там горе не е перманентно. Не се притеснявай. Нищо няма да се случи. Единствено имаш да осъзнаеш как да разделяш същественото от несъщественото и да насочваш съзнанието си натам (т.е. да виждаш интуитивно.

Поздрави.
0
0