Спасих любим

Спасих любим
Моля разтълкувайте този сън. Сънувах момче което харесвам и с което в момента не сме в добри отношения. Сънят:
Бяхме с един приятел в моето бивше училище, в което имаше супер много хора и се вихреше як купон.

С това момче търсихме момчето което харесвам, защото разбрахме, че е там и е в доста лоша компания. Доста се полутахме докато го намерим. Винях го, тъкмо излизаше от една стая много надрусан, когато ме видя се нахвърли да ме прегръща ( което не очаквах), когато видя с кой съм се учуди че се познаваме.

Казах на другото момче да не прави глупости, че аз ще се погрижа да го изкараме и след малко да излезе на двора. Момчето което харесвам влезе пак в стаята и аз тръгнах след него.

Вътре имаше много хора, отидох при него и му казах имам предложение за теб ( правя му намек за секс) и той "едва ли искаш да те уча на английски". Аз му отговорих, че ако иска може да се съблечем голи и да поплуваме в басейна.

Той се съгласи но беше толкова зле, че аз му помогнах да върви. Трябваше да измисля нещо бързо за да го измъкна без да се усети. Излязох на двора и някакви цигани тръгнаха да ми се заяждат, огледах се за другото момче но него го нямаше.

Оставих това момче на земтя и тръгнах да удрям циганина, гледайки другите да не нападнат момчето което харесвам, не знам как стана но успях! Взех го и го пренесох на друго място.

Легнахме на земята и му казах, занеш ли, че те обичам и той ми отговори и аз те обичам( в реалния живот никога не съм му го казвала и той на мен, никога не сме били заедно). По едно време дойде някакво момиче да се заяжда тръгнах да удрям и нея. Какво значи това. Толкова много го пазех някой да не му направи нещо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати