Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Каза ми, че ще ослепея

Каза ми, че ще ослепея

Каза ми, че ще ослепея
Здравейте, реших да си направя регистрация и да ви споделя какво ми се присъни наскоро, понеже нямам никакво логично обяснение за съня.

Сънят ми почва като гонех едно малко момиче на покрива на един влак. Аз самата също бях малка, и така я гонех известно време(помня че тя беше руса и носеше някаква оръфена рокля). И изведнъж стигнахме до ръба на влака и тя падна, но не и аз. Много добре помня, че стоях права на ръба и я гледах известно време, не си спомням дали беше мъртва или не, но помня че единият и крак беше преобърнат и беше с отворени очи. . .

и после изведнъж, нямам идея какво се случи, но следващото нещо което си спомням, е как аз съм момичето, което е паднало от влака. . . и както лежах, скочих на крака и тръгнах да бягам, далеч от влака. . . и изведнъж стигнах до една жена, възрастна, а с нея имаше още деца. .

и тогава тя се приближи до мен и ме прегледа, и каза че едното ми око липсва и каза, че ще ослепея. . . и тогава почнах да пищя и всичко започна да причернява. . . и тогава се събудих посред нощ, цялата в пот, и не исках да заспя от страх, че ще ми се присъни същото. . .

Не зная какво може да означава, но този сън ме вълнува от известно време и имам чувството, че има някакво тълкуване, ще се радвам ако някой ми помогне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
zara
zara
08.07.2015 18:01
Съня може да има 2 значения доколкото го тълкувам аз:
1. Сънищата някой път ни подсказват за нещо свързано със здравословното ни състояние, така, че си прегледай очите за всеки случай. (надявам се да не е това)
2. Най - вероятно съня ти подсказва, че не си разбрала някаква част от миналото си, когато си била толкова малка, колкото в съня.
Надявам се да съм помогнала. :)
2
0
Деница
Деница
06.07.2015 11:31
Упитва ли си конталти с медиуми които говорят с духове
2
4
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:28
Да, а ти опита ли контакт с психятъра!?!
1
5
maria
maria
04.07.2015 19:50
Някой ти мисли злото пази се! И внимавай на кой се доверяваш, до колкото знам аз,че малките деца в съня са на ядове, на кавги. Успех!
1
1
Бай_Кольо
Бай_Кольо
13.07.2015 15:27
Ядове щом са малките деца, то тогава ти никога няма да пораснеш!
0
3