Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Казаха ми, кой ще спаси България

Казаха ми, кой ще спаси България

Казаха ми, кой ще спаси България
Здравейте, казвам се Елеонора и съм на 59 години. Вчера вървейки си по улицата, за да отида при една моя близка гледачка, тъй като имам проблем с едното ми дете, срещнах една жена, възрастна и дрипава, която просеше. Отидох до нея, за да и оставя 5 лева, за да си купи нещо.

Повдигна си главата и какво да видя, лице на младо момиче на около 20 години с неземна красота. Проговори ми....„Вие всичко си заслужавате, писано Вие е да си платите, спахте години и продължавате да спите, не виждате ли, не разбирате ли....“ Аз я попитах, за какво говори. Тя ми каза, ще умрете, ако не действате.... Попитах защо?

България умира, каза тя... Попитах, какво да направим? Има спасител, който знае и може всичко. Само той ще Ви спаси и ще попречи да Ви унищожат. Той се роди, когато планетите се обединиха заедно с луната и Вселената, на 13 число в ден четвъртък в съдбоностната 1986г. в Пловдив между 22ч. и 23ч.

Момче е, хубаво и незнайно, умно и необятно (нещо от този род ми каза), образован е. Запомних следното много ясно. Има хубави черти, най-правилното лице на Земята има кафява малка точка на лицето, дадена му от БОГ (вероятно петно, брадавица, бенка, някъде по лицето, не знам). Всичко знае то- за земята, хората и правителствата, обича езиците и народите....

Много е силен, само той може да се бори срещу Злото, той може да промени съдбата на всички, само ако Вие поискате... Открийте го.... Попитах как се казва (все пак не сме село, за да знам всеки все пак сме 7 млн., по точно Пловдив 450 000 души). Името е на човек, река и държава, много древно и изтрадало име, но велико и силно.

Ако го намерите и му повярвате и го подкрепите, само тогава той ще Ви помогне. Потърсете го деца, че лоши времена се задават.... Обърнах се за 2-3 секунди и тя изчезна. Отидох при гледачаката, разказах й и тя се хвана за главата и каза- „Щом идват на земята, за да ни предупредат, значи лоши неща ще станат.“ Попита ме да ли не разбрах нещо повече за това момче.

Казаха й че само това запомних. Като че ли имаше и още нещо важно, но все едно някой ми го изтри от мозъка, за да не го зная... Как да го търся? Откъде да започна? Какво да направя? Имам нужда от съвет и подкрепа.... Давам Ви данните, търсете. Мен ме е страх. Снощи тази жена ми се яви на сън и пак ми каза- търсете или погинете....

Събудих се и някой силно блъсна вратата на стаята ми, с климатик съм, нямам отворени прозорци. Децата се уплашиха много. Не знам, какво да правя... Нека всички търсим и го намерим това момче, да го убедим нещо да направи за нас. Може да ви се струва смешно и да ме мислете за луда, но децата са уплашени и ме е страх, какво ще стане... Не знам, откъде да започна- в регистър ли да търся. Кой ще даде информация? Нали всичко е тайна. Снимки да видим и т.н.
Помогнете, ако можете.........
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 18
56
45
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (80)

Изпрати
Потребител#268097
Според написаното, датата ще бъде 13/02/1986 или 13/03/1986.
0
0
Бай Георги
Бай Георги
29.08.2016 11:39
И забравих да кажа има светли очи и тъмни коси ама не помня белег на лицето.Богати хора са успяли.Като гледах снимки на много места са били.Колко вече време мина май две години три или повече.няма да забравя как от текстовете нейните настръхвам целия като пише за България и чак плача.мМного патриотична. Искам да се върна вече в родината да дойде един такъв човек да ни оправи.
3
6
Бай Георги
Бай Георги
29.08.2016 11:32
Знам със сигурност коя е жената която ще спаси България и народа ни от злото ама незнам дали е готова за това.Бяхме преди години в една група във фейсбука.Всички идеи дето има са много добри.Искаше да излезе страната ни от нато и от евросъюза и да направим много промени ама тя самата каза че още не му е дошло времето. Бяхме в една група проект 300 българи в чужбина и помня че живее в Швеция или Швейцария. Май Швеция беше.иначе е от варна и трябва да е горе долу на 30 години. Има малко дете вече сигурно на 5-6-години.Тя няма сама нищо да направи ако не види че хората сами търсят промяната.Много беше против материализма и пишеше много хубави текстове в групата там за България.После всичко се разпадна и изгубихме връзка но ще я намеря по фейсбука.беше си сменила фамилията.българско име пак беше ама нещо в мъжки род завършва.Дано да я открия или тя сама да реши вече да се покажр преди да стане много късно вече.Само такъв човек ше ни спаси нас и да се върнеме в родината всички.Успял човек дето да не ни краде ами да обича родината ни и да го подкрепиме.Тя е много интелигентна и знае няколко езика и на български пише много хубаво ачс не се изтъква да покаже да е нещо повече.Само си живее живота нормално.Ако я познарм ако доиде да я подкрепиме всичко шр се промени вече.
1
6
Куку без Пипи
Куку без Пипи
01.06.2016 11:33
Ей, кукомицини! Забавлявате ли се? Баси смешниците! И най-вече оня, дето се представя като "Йордан от Пловдив". Вие не сте У рЕд бре Ора! :)))))))) Боже, Боже, колко мъка (мързели и мошенници) има по света (Пловдив)!...
4
5
Рамзес от Крива Паланка
Рамзес от Крива Паланка
01.06.2016 11:19
Мале, леле. Колко куковци без работа има в тоя Пловдив?! В този град, всеки втори е авер на някой си бог..., срещу прилично заплащане. Е, това също е бизнес, но поне си плащайте данъците.
0
3
Богомила
Богомила
17.03.2016 14:42
Търсим те,спасителю.Иди при Слави.Призови за подписване на петицията,за която споменах.Нека да е на голям християнски празник.По призива ще те познаем ние,които сме готови да те последваме,истинските българи.А може би си потомък на някой от българските средновековни владетели!
2
1
Потребител#186435
Здравейте,Богомила! Внимавайте какво си пожелавате! Това послание от бъдещето което стигна до нас чрез Елеонора имаше за цел да събуди човека който отговаря на този профил, и да го подготви за срещата му с съдбата! А по последна точка дали е потомък...имало е повече от една държава с името България през ранното средновековие! Все пак ,,Създателя'' бди над нас, и такава информация като това послание от бъдещето е в по голямата си част,,Метафора''.И едва ли има случайни неща както някои хора се изразяват!
2
1
11
11
02.04.2016 00:18
Какви избори и петиции, човече? Ако успеем, първото нещо е да премахнем партиите и всичко свързано с тях. Има ли в Небесния ред република?!
Отчайваща работа.
И да го видите, няма да го познаете
5
0
Богомила
Богомила
17.03.2016 14:36
Момче ли си,момиче ли си,как да ти помогнем,как да те подкрепим?Може би трябва да участваш в избори или в протест.Призови да подпишем петицията за излизане от ЕС и НАТО!Иди при Слави и кажи:"Хората ме знаят кой съм".Тук сме само добронамерени хора.Как да гласуваме за тебе,ако не те видим?
2
1
Посветените
Посветените
17.03.2016 14:30
Йордане,само дай знак,кажи:"Посветените ме знаят кой съм."Нищо повече.Дай знак!
6
0