Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починалият ми дядо каза, че ще умра

Починалият ми дядо каза, че ще умра

Починалият ми дядо каза, че ще умра
Преди 5 години бях загубила любимият ми дядо, който почина от старост на 90 години. Тогава бях на 20 години.

Всяка година ходя на гроба му, оставям цветя, говоря му и паля свещи на гроба му.

Сега съм на 25 години и една нощ сънувах много странен сън, свързано с него - бях в една къща и готвих гювеч с лук, със свинско месо, домати.

Беше светъл ден. Изведнъж в къщата стана много тъмно и се появи ярка сянка, която се приближаваше към мене. Аз спрях да готвя, защото знам че е дядо ми, но не съм сигурна, просто стоях скована и чаках. Сянката се приближи-наистина беше дядо ми. Той беше с любимият си костюм, с който го погребахме преди 5 години.

Той се приближи до мене и постави дясната си ръка на рамото ми, усмихна ми се и ми каза с ясен глас:
- Хайде, мила Теди, скоро ще умреш по ужасен начин в огън и пек на 25 години и аз ще дойда да те взема и да те заведа в рая - Някъде! Приготви си завещанието!

Непрекъснато казвай "Обичам те" на родителите си, на сестра си, на роднините си, на любимия си! Приготвил съм къща за тебе с градина с любимите ми цветя!

След тези думи той още веднъж ми се усмихна и изчезна. В къщата стана светло и яденето ми изгори.

Ще съм Ви благодарна, ако ми обясните този сън! Аз по принцип съм здрава и нормална жена, чудя се дали да почна да си приготвя завещание, не знам. Ще се радвам, ако ми дадете някой съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Галя
Галя
04.10.2010 22:22
Има много начини да се разтълкува този сън, но всеки го разбира по различен начин. Моят съвет е да не правиш нищо ако трябва да се случи нещо то ще се случи, не можеш да го избегнеш. Просто не мисли за това, мисли за съня като един обикновен сън, в който любим човек те е навестил.
0
0
teda5
teda5
04.10.2010 10:44
Благодаря за съветите Ви. Аз нямам къща, живея в апартамент с гаджето ми. Не съм бременна и не сме готови за брак. Всъщност бях на лекар, защото ми откриха нещо в корема ми, тумор не знам.
0
0
веска
веска
29.09.2010 09:37
Все пак пази къщата си от пожари. Явно ще претърпиш някакъв инцидент и дядо ти иска да те подсети да бъдеш по - внимателна. Не си мисли, че ще умираш.
0
0
Ели
Ели
28.09.2010 16:34
Това, че в съня си готвиш означава, че ще имаш дете.
0
0
Петя
Петя
28.09.2010 16:04
Аз на твое място наистина бих се разпоредила в случай, че ме няма вече тук и съм на друго място, в друг град или държава - кой да движи всички неща тука, дето ще ги оставя. Все някой трябва да се грижи вместо мен.
Имам предвид, че мисля, че наистина ти предстои или женитба или преместване в нов дом, на друго място. Това е от мен и късмет, не се плаши.
0
0
Иван
Иван
28.09.2010 14:19
Сънят ти означава нещо, но не е това, което си мислиш. Мъртвите никога не казват директно за какво са дошли, те го намекват по някакъв начин.

Мъртвите близки се явяват най-добрите вестоносци, било то на нещо хубаво или лошо. Аз лично съм го изпитал това много пъти.

Според мен иска да ти каже, че ти предстои някаква промяна. И мисля, че е хубава - може би, че ще се ожениш и ще има имаш хубава къща или нещо такова.

Мъртвите не се явяват напразно, той е дошъл да ти донесе хубава новина, но ти я е загатнал. Така, че не се притеснявай.
0
0