Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Казаха ми, кой ще спаси България

Казаха ми, кой ще спаси България

Казаха ми, кой ще спаси България
Здравейте, казвам се Елеонора и съм на 59 години. Вчера вървейки си по улицата, за да отида при една моя близка гледачка, тъй като имам проблем с едното ми дете, срещнах една жена, възрастна и дрипава, която просеше. Отидох до нея, за да и оставя 5 лева, за да си купи нещо.

Повдигна си главата и какво да видя, лице на младо момиче на около 20 години с неземна красота. Проговори ми....„Вие всичко си заслужавате, писано Вие е да си платите, спахте години и продължавате да спите, не виждате ли, не разбирате ли....“ Аз я попитах, за какво говори. Тя ми каза, ще умрете, ако не действате.... Попитах защо?

България умира, каза тя... Попитах, какво да направим? Има спасител, който знае и може всичко. Само той ще Ви спаси и ще попречи да Ви унищожат. Той се роди, когато планетите се обединиха заедно с луната и Вселената, на 13 число в ден четвъртък в съдбоностната 1986г. в Пловдив между 22ч. и 23ч.

Момче е, хубаво и незнайно, умно и необятно (нещо от този род ми каза), образован е. Запомних следното много ясно. Има хубави черти, най-правилното лице на Земята има кафява малка точка на лицето, дадена му от БОГ (вероятно петно, брадавица, бенка, някъде по лицето, не знам). Всичко знае то- за земята, хората и правителствата, обича езиците и народите....

Много е силен, само той може да се бори срещу Злото, той може да промени съдбата на всички, само ако Вие поискате... Открийте го.... Попитах как се казва (все пак не сме село, за да знам всеки все пак сме 7 млн., по точно Пловдив 450 000 души). Името е на човек, река и държава, много древно и изтрадало име, но велико и силно.

Ако го намерите и му повярвате и го подкрепите, само тогава той ще Ви помогне. Потърсете го деца, че лоши времена се задават.... Обърнах се за 2-3 секунди и тя изчезна. Отидох при гледачаката, разказах й и тя се хвана за главата и каза- „Щом идват на земята, за да ни предупредат, значи лоши неща ще станат.“ Попита ме да ли не разбрах нещо повече за това момче.

Казаха й че само това запомних. Като че ли имаше и още нещо важно, но все едно някой ми го изтри от мозъка, за да не го зная... Как да го търся? Откъде да започна? Какво да направя? Имам нужда от съвет и подкрепа.... Давам Ви данните, търсете. Мен ме е страх. Снощи тази жена ми се яви на сън и пак ми каза- търсете или погинете....

Събудих се и някой силно блъсна вратата на стаята ми, с климатик съм, нямам отворени прозорци. Децата се уплашиха много. Не знам, какво да правя... Нека всички търсим и го намерим това момче, да го убедим нещо да направи за нас. Може да ви се струва смешно и да ме мислете за луда, но децата са уплашени и ме е страх, какво ще стане... Не знам, откъде да започна- в регистър ли да търся. Кой ще даде информация? Нали всичко е тайна. Снимки да видим и т.н.
Помогнете, ако можете.........
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 18
56
45
35
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (81)

Изпрати
Посветените
Посветените
17.03.2016 14:30
Йордане,само дай знак,кажи:"Посветените ме знаят кой съм."Нищо повече.Дай знак!
6
0
Джеки
Джеки
28.02.2016 12:02
Здравейте,името на човека,който се търси, според мен е Йордан-име на човек,река Йордан в Палестина и държава-Йордания.Успех.
5
0
11
11
02.04.2016 00:16
Ммммда, измъдрихте ли го най-накрая. Синьо Небе, какво направи с нас, българите? Той Режима вече го е набелязал да го убие, вие тепърва му установихте името, 2 години след като ви се появи преди очите
1
0
Мия
Мия
05.02.2016 11:54
Привет ,
Да приемем за момент, че тази случка е вече факт!
Радвам се ако е истина. Самата мисъл за някой, който е там някъде и бди над нас , простите човеци,е някак си страхотна нали?
Глобалният проблем нараства всеки ден, все повече и повече. Света е пред разпад, Европа допусна "Троянският Кон", вирусът който ще ни яде отвътре, под формата на "бедни имигранти" . "Толерантността" ще ни погуби,една страна,континент, е силна когато е единна . България не е единна,трябва ни някой/нещо който да ни обедини.Трябва да се действа бързо, защото на този ни хал, няма да се справим с това, което идва отвън!
Всички винаги ще чакат "Чудото" да ги удари по главата....и магически да се справи с всичко.Вместо това обърнете внимание на малките неща (от там се почва)! Образовайте децата си ,учете ги на принципи и смелост , учете ги !Не позволявайте на новите поколения да следват пътя на деградацията , по който вече са поели!Съхранявайте ценностите си , пазете културното си наследство , не чакайте някой друг , да го направи вместо вас , не обвинявайте обществото, защото вие сте обществото всеки от нас носи вината и отговорността!
Ако искате промяна , почнете от себе си !
9
0
знам
знам
24.10.2015 09:55
Не е момче,а момиче с бемка над веждата родено 1976. С Пловдив го свързва само името Кочо, но реално по мъжка линия е от брат му Костадин син на дядо Георги-оставил единствен внук, чиято кръв тече във вените на тази жена.
Скоро ще я видите и познаете, както сама си казала: Има хубави черти, най-правилното лице на Земята има кафява малка точка на лицето, дадена му от БОГ.Мисля че е тя, но времето ще покаже.
6
8
Време е!
Време е!
09.06.2015 01:34
Йордане ,то ,че ние сме си виновно спор няма ,всеки казва ,че политиците са виновни ,НО не е виновен този,който яде баницата ,а който му я дава!Може би си и прав ,че не сме дорасли толкова,че да осъзнаем ,то като тръгна да говоря на някой за небесни сили и духовност ,дори и не чака да те изслуша ,да помисли над това ,веднага те смятат за луд.Заради ,което си мисля ,че сме и много далече от това събуждане!НО все пак не е ли време някой да излезе публично и да поведе тази малка част от хора ,които знаят за какво иде реч,все си мисля ,че хората в статуквото поне ще се замислят,да излезе човек с дар слово и да им обясни нещата по-разбираем начин ,че не може така да се продължава ,да им вдъхне харизма и вяра ,да припознаят в него своя водач!Все пак тези заспали хорица имат едно качество,което може да се използва в полза на България и това е ,че са ОВЦЕ ,а нали знаеш овцете имат едно поведение да следват другите овце ,ако обърнеш няколко овце в правилната посока то останалите ще тръгнат след тях!Искрено се надявам България да не я сполети това към,което се е насочила,но уви ако нищо не се променим ,едва ли ще се измъкнем ....явно не сме страдали достатъчно,за да дораснем ,явно за да стигнем върха ,където ни е мястото трябва да стигнем дъното(което направо да се чуди ,човек колко още по надолу да стигнем).И все пак мисля ,че има не малко хора в България които все повече се обръщат към духовното и светлината,и трябва всеки да прави по нещо,може и малко да е ,но да се мъчи да събуди масата от хора!
21
1
добрева
добрева
26.12.2015 22:14
Значи, търси се човек на име Йордан Името е на човек, река и държава, много древно и изтрадало име, но велико и силно. ,родом от Пловдив, роден на 13ти февруари, март или ноември 1986 година, с бенка или белег на лицето, красив и добре образован, знае чужди езици. Не ми се струва да е толкова невъзможно да бъде намерен.
8
0
Златка Аргирова
Златка Аргирова
19.05.2015 08:03
Единствения начин да се открие тази личност е кмета на Пловдив да поиска информация от всяка районна община и ако компютрите им имат програма, която да отдели родените мъже през съответната година и така на принципа на отхвърлянето може списъка с имена да се сведе до минимум и по-лесно да бъде открит въпросният мъж.
12
0
Кирил
Кирил
20.02.2016 19:06
Йордане,а вече срещнал ли си русата жена от пророчеството на Слава Севрюкова, дето ще ти помага, когато поведеш народа в правилната посока?
0
1
Йордан от Пловдив
Йордан от Пловдив
05.06.2015 23:06
Ванката ли? Че той ме познава;))) Няма нужда да ме търси. Вие, как мислите, дали Иван Тотев, ще тръгне да представя човек, който всъщност му клати трона? Всичко сега е на ниво Идеи, защото няма узряло съзнание за възприемане. Очакването е някой друг да ни извади от блатото, където сами и доброволно сме влезли. Хубаво, ама вижте какво ви казват, по-горе, Небесните Сили - трябват будност и активност от ваша страна, не от моя. Аз дори ви улеснявам и в момента просто подкрепям духовната леност и мързела ни, което не е хубаво. Движение се прави с будни хора, а не с отчаяни, които чакат някой да ги спаси и да извади колата от блатото, в което сами са я вкарали, поради глупост, незнание или невежество, без значение. Затова времето ми не е дошло и ще патим, заради това доста жестоко. Всъщност патенето тепърва предстои.
8
3
Време е
Време е
16.05.2015 23:52
Хах тук е много трудно да разбере човек дали може реалния човек да пише(малко ме съмнява ,защото както е казал един велик българин Дела трябват ,не думи) всеки може да пише много истини по форуми ,но работата е да върши нещо не само приказки....за това нямам вяра ,че ще седне тук да пише този човек.Иначе тема не знам...защо не ,то ,че има такъв човек съмнение няма.....аз без малко да отговоря на описанието :D и аз съм роден на 13ти ,в четвъртък ,образован съм ,но годината не съвпада и не съм от Пловдив ,но съм близо :D и името ми е Йоан :D
13
0
Йордан от Пловдив
Йордан от Пловдив
05.06.2015 23:12
"Време е", аз пиша. И какво очаквате да направя в този момент? Освен, да ви кажа, че с всеки глас даден в урните на избори, си забивате сами пирони в собственият ковчег? Винаги съм бил безмилостен, когато трябва да коментирам вярата в "Светлото бъдеще". А, кажете ми вие, така, както сте ги надробили нещата, аз какво да направя? Нищо не мога да направя, защото няма критична маса, която да иска промяна. Няма. Има следване на статуквото и оправдания, че няма алтернатива. А някой потърси ли алтернатива? Ако беше потърсил, тази тема нямаше да съществува. Затова, както сме я надробили (слагам и себе си в това число), ще изпием горчивата чаша до дъно и след това като се събудим, в по-голямата си част, ще си вляза в предназначението.
4
7
Моника
Моника
15.05.2015 16:01
Името му е Йордан!
2
0