Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Какво да правя, за да се спася от това боледуване

Какво да правя, за да се спася от това боледуване

Какво да правя, за да се спася от това боледуване
Здравейте, миналата година през февруари баба ми почина. Тогава бях с температура. След смъртта ѝ ми открива ВПВ синдром на сърцето заради това влезнх в болница и там ми откриха и анемия. След това ми се възпали лявото ухо, но в последствие се оказа че е ставата. Ходих на хематолог, а през август след моя рожден ден (които е на 16, а на баба ми на 19) пак влезнах в болницата заради сърцето. Тогава пак бях болна. На 1 януари тази година бях с температура 39 цяла седмица и бях с гнойна ангина.

В продължение на 4 месеца ми взимаха кръв за всякакви изследвания постоянно бях болна, почти няколко последователни дни в месеца, вкоито да съм здрава. През декември миналата година паднах и от тогава съм с възпалени връзки. Та мисълта ми е, че от както баба умря все ми се случва нещо лошо, постоянно боледувам. Тя иначе много си ме обичаше. Въпроса ми е какво да правя, за да се спася от това боледуване. Да паля свещички или трябва да се правят някакви ритуали?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ани
ани
16.05.2015 05:33
Трябва само много да се молиш на Бог той те обича и го приеми в сърцето си аз вярвам че ако всеки ден прашташ молитва към Бога той ще те те изцери.Желая ти успех и те оставям в Божийте ръце
4
0
Megi Dc
Megi Dc
13.05.2015 22:19
Всичко, което трябва да направиш е да се молиш. Всеки ден, всяка вечер. Бог ще чуе молитвата ти. Помоли и твои близки да се молят за теб, но в случая трябва да са наистина вярващи, както и ти. Ако не вярвате, че Бог може да те изцели, то тогава никакво чудо няма да стане. Не вярвай на никакви ритуали и подобни неща, те са езически! Следвай Пътя на Иисус и няма да сгрешиш. :)
Успех
3
0
1ndam1x
1ndam1x
11.05.2015 22:49
А какви мисли ти се въртяха в главата през това време? Как би ги описала - положителни или отрицателни? Неутрални? Ако мислите създаваха реалността ти, би ли си ги помислила тези неща отново? Оплакваш ли се постоянно как тялото ти е зле и боледуваш? Ако не, колко често се оплакваш? Искаш ли реална промяна и готова ли си да се промениш за да живееш като здрав и щастлив човек?

Изводите, които си вадя, като каза, че имаш проблеми със сърцето и анемия са следните;
Липсва ти радост. Имаш нагласи от типа "Да, но...", чувстваш, че не си достатъчно способна. Вярваш в стреса и решаваш да се притесняваш, вместо да се радваш.
5
0
Alexandra
Alexandra
17.05.2015 22:26
Бих описала мислите си по скоро неутрални. Мисля че по скоро не осъзнавах какво се случва. Не са ми се въртели никакви мисли. Даже помагах на мама с приготовленията. Но в следващите дни започна да ми става мъчно и плаках. Постоянно съм отпаднала. Проблема със сързето е вроден.
1
0
Лиа
Лиа
11.05.2015 15:37
Преди 5 години и моята баба беше починала и оттогава като теб все нещо ми имаше, като при теб. Продължи около година и нещо, писна ми и болна ли съм или не въобще не се давах, при всяко разболяване - температура, анемия и настинки ме караха да лягам и да пия хапчета. Понеже ми беше писнало все да изпускам нещо важно и да ходя по болници, болна, неболна ставах на крака и въобще не си позволявах да се показвам, че не съм добре. Така с времето вече съм по-добре и имунната ми система е здрава, разбира се пак си имам някои заболявания, но мога да ги лекувам, не ми пречат да живея нормално. Мисля, че това разболяване, поне при мен, е затова, че баба ми почина и го приех тежко. Просто после се стегнах и се пооправиха нещата, гледах в момента, в който се разболея да не се отпускам, непрекъснато се ангажирах с нещо - учене, спорт, дори да не е наложително само и само да разсея симптомите. Споменавам ти това, защото питаш дали да палиш свещи и намираш причина в духовното си състояние. Разбира се като наистина стане нещо сериозно не пренебрегвай симптомите и си прави прегледи. Но пробвай да не го мислиш и в момента, в който усетиш, че нещо ти става да не задълбаваш. Сега имаш болестите посочени от теб, но съм сигурна, че поне засега не е толкова сериозно и можеш да ги контролираш.
10
0