Странно дежавю

Странно дежавю
Здравейте,
за първи път пиша тук и ще се постарая да бъда кратка.
Така, вчера аз и приятелите ми отидохме да играем боулинг,а до нас играеше една двойка. Аз , незнам защо, си помислих ,,Как ли се казва тази жена ? '' и реших ,че може би се казва Таня.

След малко приятелят и я извика по име - то беше Таня. Често изпитвам и дежа ву а с приятелите ми понякога мислим еднакво.

Вярно е , че това може би е съвпадение , но в предвид и другите странни случки около мен , не мисля , че е.Моля пишете коментари ,но не злобни - никой не е задължен да чете тази история !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
1Dfan
1Dfan
19.06.2013 17:01
Аз пък четох,че дежа вю-то показва,че си на прав път в живота си.Смисъл,че имаш определена съдба,която е написана и ако вървиш по правилния път ще виждаш дежа вю-та много често.Не знам дали е вярно или не,но е вариант.
2
0
SiSi
SiSi
19.06.2013 14:15
Мерси за сьвета!
0
0
Claudia
Claudia
18.06.2013 15:12
И на мен ми се случва постоянно! Говорих с кака ми за това (тя е студентка и е чела за въпросното дежа вю) и ми каза, че е защитна реакция на мозъка - нещо което си мислиш, че се е случило или си сънувал... Не е ненормално, напротив, напълно нормално е и доколкото съм запозната - на всекиго се случва подобно нещо, независимо в каква възраст и т.н. Така че,няма нищо странно или притеснително,но ако не ми вярваш - поговори с някого (примерно с майка си или др. възрастен) или се разрови в гугъл и ще намериш каквото ти трябва :)
0
0